Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Freeclip: Το ίδιο μοναδικά σε νέο χρώμα (video)

HUAWEI Freeclip: Το ίδιο μοναδικά σε νέο χρώμα (video)

απο Kostas Gliatiotis

Τα HUAWEI Freeclip είναι ένα ζευγάρι ακουστικών, πραγματικά διαφορετικά από το συνηθισμένο. Έχουν σχεδιασμό που δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο, είναι όμως ακριβώς αυτός που πρέπει για να προσφέρουν εργονομία και πρακτικότητα.

Ο τρόπος που παραμένουν πάντα σταθερά στο αυτί μας, ακόμα και σε συνθήκες που δεν το περιμένει κανείς, όπως και η δυνατότητα να φορέσουμε το καθένα σε όποιο αυτί θέλουμε, δεν υπάρχει σε κανένα άλλο ακουστικό.

Φυσικά, έχουν και όλες τις δυνατότητες που περιμένει κανείς, αφού το ANC λειτουργεί όσο πιο αποδοτικά μπορεί σε ακουστικά “ανοιχτού τύπου”, όπως και κατά τη διάρκεια μιας κλήσης προκειμένου ο συνομιλητής μας να μην … ακούει ενοχλητικά κάθε ήχο στο χώρο γύρω μας.

Τα Freeclip έχουν μια ευαίσθητη στην αφή επιφάνεια στο πλαϊνό τους μέρος, που όπως πάντα μπορεί να εκτελέσει διαφορετικές εντολές ανάλογα με τη χρήση, και τις οποίες μπορούμε να ρυθμίσουμε σε αυτό που μας βολεύει μέσα από την εφαρμογή AI life της εταιρείας.

Τέλος, όπως και όλα τα ακουστικά της εταιρείας, έτσι και τα freeclip, λειτουργούν κανονικά χωρίς κανένα περιορισμό και χωρίς να απουσιάζει καμία δυνατότητα τους σε Android smartphones και οποιοδήποτε iPhone. Ακόμα και χωρίς να εγκαταστήσει κάποιος την εφαρμογή του AI Life

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights