Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Freeclip: Διαφορετικά αλλά μοναδικά ακουστικά !

HUAWEI Freeclip: Διαφορετικά αλλά μοναδικά ακουστικά !

απο Kostas Gliatiotis

Τα νέα HUAWEI Freeclip είναι ένα πραγματικά διαφορετικό σε σχεδιασμό, αλλά … απρόσμενα πρακτικό σετ ασύρματων ακουστικών από την εταιρεία. Στο συγκεκριμένο unboxing τυπικά βίντεο, βλέπουμε τι ακριβώς προσφέρουν, και γιατί παρά τον διαφορετικό αυτό σχεδιασμό τους, είναι ιδιαίτερα πρακτικά σε καθημερινή χρήση.

Πίσω από το σχέδιο αυτό “κρύβεται” μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα, να είναι όσο το δυνατόν πιο σταθερά όταν τα έχουμε στο αυτί μας, ακόμα και σε μάλλον ακραίες συνθήκες. Όμως τα HUAWEI Freeclip έχουν ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα, αφού ταιριάζουν ακριβώς σε κάθε… αυτί, ότι μέγεθος και σχήμα και αν έχει αυτό.

Τεχνικά, η προσέγγιση της HUAWEI στα freeclip έχει το δικό της ενδιαφέρον. Μπορεί το καθένα να λειτουργήσει σαν αριστερό ή δεξί ακουστικό, και μάλιστα μπορούν να αναγνωρίσουν αυτόματα σε πιο αυτί είναι τοποθετημένα. Όμως δεν κάνουν και καμία… παραχώρηση στον τομέα του ήχου.

Σε αυτό το μικρό μέγεθος, κάθε ένα από τα freeclip έχει στο εσωτερικό του δύο διαφορετικούς “οδηγούς” για την αναπαραγωγή του ήχου. Τα Freeclip έρχονται με ANC σχεδιασμένο να επεξεργάζεται και να ακυρώνει ακόμα καλύτερα τον θόρυβο από τον χώρο γύρω μας, και φυσικά λειτουργεί το ίδιο αποδοτικά και σε κλήσεις.

Τα ακουστικά έχουν και το δικό τους “δυναμικό” equilizer που μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με το είδος μουσικής που ακούμε, αλλά ακόμα και κατά τη διάρκεια του ίδιου του τραγουδιού. Το “κομμάτι” που ενώνει τα δύο τμήματα των freeclip είναι από μόνο του εντυπωσιακό και τεχνικά.

Είναι μια επιφάνεια ευαίσθητη στην αφή που μας επιτρέπει να χειριζόμαστε τα ακουστικά και όλες τις λειτουργίες που εμείς θα ορίσουμε στο καθένα. Υποστηρίζει μονό, διπλό και παρατεταμένο “πάτημα” για διαφορετικές λειτουργίες, και μάλιστα αυτές μπορούν να είναι ξεχωριστές για κάθε ένα από τα ακουστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights