Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Το iOS 18 φέρνει χρήσιμες αλλαγές σε όλα τα iPhone

Το iOS 18 φέρνει χρήσιμες αλλαγές σε όλα τα iPhone

απο Kostas Gliatiotis

Το iOS 18 είναι η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple για iPhone. Μαζί με αυτό, η εταιρεία παρουσίασε το iPadOS 18 όπως και το νεότερο MacOS, πιθανόν η σημαντικότερη ανακοίνωση όμως ήταν το Apple Intelligence, οι υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης που επειδή είναι η Apple έπρεπε να έχουν το δικό τους όνομα.

Όμως το Apple Intelligence δεν είναι ενεργό στην πρώτη δοκιμαστική έκδοση του iOS 18, όλες οι υπόλοιπες και χρήσιμες αλλαγές που αυτό έχει, είναι κανονικά. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τις βασικότερες από αυτές, στο iPhone 15 Pro Max, που μαζί με το “απλό” iPhone 15 Pro θα είναι και τα δύο μοναδικά μοντέλα που θα αποκτήσουν την τεχνητή νοημοσύνη.

Το… Apple Intelligence είναι φαίνεται απαιτητικό, και υποστηρίζεται μόνο από τον A17 Pro επεξεργαστή στο εσωτερικό των δύο αυτών μοντέλων, και προφανώς στα επόμενα iPhone 16 που θα παρουσιαστούν σε λίγους μήνες. Το iOS 18 παρόλα αυτά, με όλες τις υπόλοιπες και χρήσιμες αλλαγές που φέρνει, θα γίνει κανονικά διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας, από το iPhone Xs και μετά.

Αυτό σημαίνει ότι τα iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus θα αναβαθμιστούν σε iOS 18 απλά χωρίς τις δυνατότητες του Apple Intelligence.

Με το iOS 18 η Apple φέρνει πολλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες που εδώ και χρόνια θεωρούνται απλά δεδομένα στον χώρο των Android Smartphones. Για πρώτη φορά, τα εικονίδια των εφαρμογών όπως και τα widgets θα μπορούν να τοποθετηθούν στην οθόνη σε όποιο σημείο θέλει ο ιδιοκτήτης του iPhone, αλλά και να αλλάξουν χρώμα και μέγεθος. Το control Panel έχει νέα σχεδίαση και πλέον τη δυνατότητα να αλλάζει και μέγεθος στις συντομεύσεις αλλά και να προσθέσουμε ακόμα περισσότερες. Η εφαρμογή Passwords είναι πλέον ξεχωριστή και διαχειρίζεται όλους τους κωδικούς που έχουμε αποθηκεύσει, και είναι προσβάσιμη μέσω του iCloud και σε Windows υπολογιστές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights