Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ iPhone 15 Pro MAX !

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ iPhone 15 Pro MAX !

απο Kostas Gliatiotis

To iPhone 15 Pro Max είναι το νεότερο και συνολικά καλύτερο μοντέλο της νέας σειράς από την Apple. Το γνωρίζουμε αναλυτικά σε ένα εντυπωσιακά μεγάλο σε διάρκεια βίντεο, αφού οι αλλαγές που έχει είναι περισσότερες και πιο σημαντικές από το συνηθισμένο. Έχει στο εσωτερικό του τον νεότερο αντίστοιχα, και ισχυρότερο A17 pro επεξεργαστή που σχεδιάζει η ίδια η Apple, και εκτός από υψηλότερες επιδόσεις, έρχεται με καλύτερη απόδοση στην επεξεργασία αρχείων βίντεο και όχι μόνο.

Το iPhone 15 Pro Max είναι και το πρώτο και μοναδικό προς το παρόν Smartphone της Apple, με περισκοπική κάμερα που προσφέρει πλέον 5X οπτικό zoom. Η κάμερα αυτή δεν υπάρχει στο iPhone 15 Pro, παρότι με τον τρόπο που την έχει κατασκευάσει η εταιρεία, δεν υπάρχει θεωρητικά περιορισμός χώρου στο εσωτερικό του. Η βασική κάμερα του iPhone 15 Pro Max, διατηρεί τον αισθητήρα των 48mp με την μηχανική σταθεροποίηση στον φακό, και την αντίστοιχα σταθεροποίηση του ίδιου του αισθητήρα. Πλέον παράγει φωτογραφίες στα 24mp, με μια έξυπνη τεχνική που χρησιμοποιεί το iPhone 15 Pro Max. Η τρίτη κάμερα με τον Ultrawide φακό παραμένει πρακτικά η ίδια, χωρίς όμως αυτό να είναι μειονέκτημα. Τέλος, τα δύο Pro μοντέλα της νέας σειράς, μπορούν πλέον να γράψουν βίντεο σε ProRes και ανάλυση 4Κ με 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Η οθόνη του iPhone 15 Pro Max παραμένει πρακτικά ίδια με αυτή του αμέσως προηγούμενου μοντέλου. Διατηρεί την ίδια διαγώνιο στις 6.7 ίντσες και με την ίδια ονομαστική ανάλυση, σύμφωνα όμως με την Apple, το πλαίσιο γύρω από την οθόνη αυτή είναι μικρότερο και αντίστοιχα έστω και λίγο μικρότερες οι συνολικές του διαστάσεις. Διατηρεί επίσης την εντυπωσιακή φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει έως και τα 2.000nits σε εξωτερικό χώρο, όπως και τη δυνατότητα να προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz ανάλογα με τις συνθήκες.

Φυσικά, μια από τις πιο σημαντικές, αν όχι η πιο σημαντική αλλαγή σε όλα τα iPhone 15 είναι η ύπαρξη της USB Type-C θύρας αντί του απαρχαιωμένου Lightning. Στο iPhone 15 Pro Max, και το απλό iPhone 15 Pro, η θύρα αυτή υποστηρίζει το USB 3.0 πρότυπο, με ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως 10gbps ενώ υποστηρίζει κανονικά τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών στο ίδιο το τηλέφωνο. Δυστυχώς παρόλα αυτά, δεν έχει αλλάξει ο ρυθμός με τον οποίο φορτίζει το iPhone 15 Pro Max, και κανένα άλλο μοντέλο της νέας σειράς από την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights