Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Ήχος και ποιότητα: HUAWEI Freebuds 6i Unboxing video

Ήχος και ποιότητα: HUAWEI Freebuds 6i Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Tα HUAWEI Freebuds 6i είναι τα νεότερα bluetooth ακουστικά της εταιρείας που είναι επίσημα διαθέσιμα στη χώρα μας. Φέρνουν για μια ακόμα φορά, σε λογικό κόστος, τις ικανότητες και την ποιότητα που πλέον θεωρούνται δεδομένα για την HUAWEI.

Τα Freebuds 6i έχουν βελτιωμένη λειτουργία ακύρωσης θορύβου, και το Inteligent ANC 3.0 μπορεί πλέον να προσαρμοστεί αυτόματα στην ένταση των ήχων στο χώρο γύρω μας, μια ακόμα δυνατότητα που παραδοσιακά συναντά κανείς σε σημαντικά ακριβότερα ακουστικά.

Σύμφωνα με την HUAWEI, τα Freebuds 6i έχουν έως και 35 ώρες αναπαραγωγής, και η εταιρεία εδώ είναι ξεκάθαρη ότι ο χρόνος αυτός είναι σε συνδυασμό με την μπαταρία της θήκης τους. Όπως πάντα, ο χρόνος αυτός διαφέρει ανάλογα με την ένταση του ήχου, αλλά και την λειτουργία του ANC σε όλα τα ακουστικά.

Κάθε ακουστικό έχει τρία διαφορετικά μικρόφωνα σε σωστή απόσταση μεταξύ τους, προκειμένου να καταγράφουν σωστά τη φωνή μας, αλλά και κάθε ήχο γύρω μας. Έχουν επίσης αισθητήρα υπερύθρων προκειμένου να μπορούν να… αντιληφθούν πότε τα έχουμε στο αυτί μας, ώστε αν θέλουμε να σταματά αυτόματα η αναπαραγωγή ήχου.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη, είναι οι πολλές επιλογές χειρισμού με την ευαίσθητη στην αφή επιφάνεια που έχει κάθε ένα από τα ακουστικά. Μπορούμε με διπλό και τριπλό tap να επιλέξουμε εμείς τι θα κάνει κάθε ένα από τα δύο ακουστικά, με την δυνατότητα το καθένα να εκτελεί μια διαφορετική λειτουργία.

Επίσης τα freebuds 6i επιτρέπουν με κύλιση σε αυτή την επιφάνεια, και την ρύθμιση της έντασης του ήχου, μια ακόμα δυνατότητα που δεν συναντά κανείς εύκολα σε ασύρματα ακουστικά με αυτό το κόστος.

Τέλος, όπως πάντα τα freebuds 6i λειτουργούν κανονικά και χωρίς κανένα περιορισμό στις δυνατότητες τους σε οποιοδήποτε Android Smartphone αλλά και iPhone. Με την εφαρμογή του AI Life μπορεί να εκμεταλλευτεί κανείς όλες τις δυνατότητες και να ρυθμίσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Η εγκατάσταση της όμως δεν είναι υποχρεωτική για την λειτουργία των Freebuds 6i. #huawei #freebuds6i #freebuds #earbuds

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights