Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HUAWEI: To Smartwatch είναι κάτι ξεχωριστό αλλά και μοναδικό για τον καθένα

HUAWEI: To Smartwatch είναι κάτι ξεχωριστό αλλά και μοναδικό για τον καθένα

απο Kostas Gliatiotis

Ένα έξυπνο ρολόι, δεν μπορεί να είναι το ίδιο για όλους. Ο καθένας από εμας εχει το δικό του ξεχωριστό στυλ, αλλά φυσικά θέλει να καλύψει και διαφορετικές ανάγκες με αυτό στην καθημερινότητα του.

Η δυνατότητα λοιπόν να μπορεί να επιλέξει αυτό ακριβώς που του ταιριάζει, είναι ο στόχος για κάθε εταιρεία που σέβεται το αγοραστικό κοινό. Για την HUAWEI αυτό είναι προφανώς… εύκολο, αφού η εταιρεία έχει μια πλήρη και εντυπωσιακή γκάμα από διαφορετικά smartwatch.

Το HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition είναι η νεότερη προσθήκη στην πολυτελή κατηγορία, και το HUAWEI Watch Fit 3 είναι η επιλογή για όσους εκτιμούν την απλότητα χωρίς να θυσιάζουν κάποια δυνατότητα.

Διαστημική … ομορφιά και πολυτέλεια.

Το Watch 4 Pro Space edition είναι ένα έξυπνο ρολόι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στο πόσο μοναδικό είναι, σαν κατασκευή, πολυτέλεια αλλά και έμφαση στη λεπτομέρεια.

Η επιλογή του τιτανίου σαν υλικό κατασκευής για το ίδιο το ρολόι δεν είναι κάτι νέο, ούτε μοναδικό για την HUAWEI, ακόμα και αν προφανώς ήταν για μια ακόμα φορά η εταιρεία που … έδειξε τον δρόμο και σε αυτόν τον τομέα.

Όμως το Watch 4 Pro Space edition χρησιμοποιεί μια νέα τεχνική στην κατασκευή του, και στην κατεργασία αυτού του ανθεκτικού και ιδιαίτερου υλικού. Αυτή του χαρίζει και το συγκεκριμένο «φυσικό» χρώμα που το κάνει να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο προσπαθέι να του μοιάσει.

Του χαρίζει όμως και ακόμα υψηλότερη αντοχή σε όλες τις συνθήκες, όσο … διαστημικά σκληρές και αν είναι αυτές.

Η μοναδική στο είδος της οθόνη όμως, είναι εδώ για να προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε αλλά ταυτόχρονα να ξεχωρίζει και αυτή με τον δικό της τρόπο. Η κυρτή επιφάνεια που έχει το κρύσταλλο από ζαφείρi που προστατεύει την οθόνη αυτή, είναι απλά πανέμορφη, μοναδική και πολυτελής.

Φυσικά, επειδή το Watch 4 Pro σχεδιάζεται από την HUAWEI δεν θα μπορούσε να περιοριστεί στην εξωτερική του εμφάνιση, όσο κορυφαία και αν είναι αυτή. Έρχεται με όλες τις δυνατότητες που η εταιρεία μας έχει  συνηθίσει πλέον, για την παρακολούθηση της υγείας και της άσκησης μας με κορυφαία ακρίβεια και όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστούμε.

Η «υγεία με μια ματιά» είναι μια επιλογή που εύκολα και γρήγορα μπορεί να κάνει συνεχόμενα όλες τις μετρήσεις που θα μας προσφέρουν μια συνολική κατάσταση της υγείας μας. Η παρακολούθηση της διάρκειας και ποιότητας του ύπνου μας σε συνδυασμό με την ποιότητα της αναπνοής μας, δίνει μια συνολική και σωστή εικόνα για το πότε και πως ξεκουραζόμαστε.

Το καρδιογράφημα με την ακρίβεια που το κάνει χρήσιμο, αλλά και η δυνατότητα μέτρησης της αρτηριακής σκλήρυνσης προσθέτουν την επιπλεόν «ασφάλεια» για την σωστή εικόνα της υγείας μας, μαζί φυσικά με την συνεχόμενη μέτρηση των καρδιακών παλμών με έξυπνο τρόπο που δεν θυσιάζει την διάρκεια της μπαταρίας.

«Μικρό» πακέτο, όλες οι δυνατότητες.

Ένα μεγάλο, και ίσως βαρύ έξυπνο ή και κανονικό ρολόι δεν είναι πάντα για όλους πρακτικό. Ένα μικρό μόνο στο… μάτι έξυπνο ρολόι που είναι και ελαφρύ όσο πρέπει για να είναι άνετο, είναι πάντα κάτι διαφορετικό.

Το HUAWEI Watch Fit 3 λοιπόν, είναι σχεδιασμένο και εδώ να καλύψει τις απαιτήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η μεγάλη σε μέγεθος και τετράγωνη οθόνη του, είναι σχεδιασμένη για όσους θέλουν να έχουν στο χέρι τους κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Είναι όμως και με διαφορά η πιο φωτεινή οθόνη σε smartwatch αυτής της κατηγορίας και όχι μόνο.

Επειδή όμως η αθλητική δραστηριότητα είναι μέρος της καθημερινότητας για πολλούς, το HUAWEI Watch Fit 3 δεν έχει κάτι να… ζηλέψει και σε αυτόν τον τομέα.

Όλες οι μετρήσεις έχουν την ακρίβεια που για μια ακόμα φορά μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, και πλέον το Watch Fit 3 μας εμφανίζει τα πάντα σε ένα επανασχεδιασμένο μενού που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την οθόνη του.

Μπορεί να καταγράψει την διατροφή μας σε βάθος χρόνου, το αποτέλεσμα που αυτή έχει στο βάρος μας, όπως και τις θερμίδες που και καταναλώνουμε αλλά και … παίρνουμε καθημερινά.

Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν το ίδιο χρήσιμο σε ένα έξυπνο ρολόι που δεν μπορεί να μας «ακολουθήσει» στην καθημερινότητα μας. Το HUAWEI Watch Fit 3 παρά το μέγεθος, και πόσο μάλλον το βάρος του, κρύβει στο εσωτερικό του μια μπαταρία με την απόδοση που και πάλι μας έχει συνηθίσει η Huawei.

Ακόμα και όταν κάποιος εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες καταγραφής της άσκησης, το χρησιμοποιεί για κλήσεις με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο του, το Watch Fit 3 μπορεί να παραμείνει ενεργό για περισσότερο από 5 ημέρες. Μπορεί να φτάσει έως και τις 8 ημέρες λειτουργίας σε πραγματικές αλλά λιγότερο… απαιτητικές συνθήκες.

Η γκάμα μεγαλώνει, και αυτό είναι καλό για όλους.

Η Huawei έχει πλέον μια… παράδοση στο να αναγνωρίζει τις ανάγκες και απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού, και να σχεδιάζει κορυφαία προϊόντα που τις καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό είναι μάλλον ξεκάθαρο και στην αγορά των Smartwatches, και οι δύο νέες προσθήκες το επιβεβαιώνουν απόλυτα.

Για όσους εκτιμούν την πολυτέλεια, για όσους εκτιμούν την απλότητα χωρίς να θυσιάζουν αυτά που χρειάζονται.

  • Το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition και το HUAWEI FIT 3 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.
  • Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights