Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Matepad 11.5S : Tablet για να διαβάζεις ΚΑΙ να γράφεις

HUAWEI Matepad 11.5S : Tablet για να διαβάζεις ΚΑΙ να γράφεις

απο Kostas Gliatiotis

To Matepad 11.5S είναι το καλύτερο από τα τρία νεά Tablet της HUAWEI που είναι πλέον επίσημα διαθέσιμα στη χώρα μας. Έχει μια διαφορετική Papermatte οθόνη όπως την ονομάζει η εταιρεία, και δικαίως, αφού είναι σημαντικά διαφορετική στο πόσο ξεκούραστη μπορεί να είναι όταν διαβάζουμε κάτι αλλά και πιο άνετη όταν θέλουμε να γράψουμε ή να… σχεδιάσουμε κάτι σε αυτή.

Στην πράξη, η οθόνη έχει μια διαφορετική “ματ” επιφάνεια στο γυαλί που την προστατεύει, που εκτός των άλλων την κάνει και εντυπωσιακά ικανή να μειώνει τις αντανακλάσεις από τον φωτισμό στο χώρο γύρω μας. Ένας ακόμα τομέας όπου είναι διαφορετική από το συνηθισμένο για οθόνες αυτού του είδους, είναι ότι η επίστρωση αυτή δεν μειώνει σημαντικά και ενοχλητικά την χρωματική απόδοση αλλά και τον φωτισμό της.

Το ίδιο το Panel τώρα στην οθόνη του Matepad 11.5S έχει διαγώνιο 11.5 ίντσες όπως άλλωστε κάνει ξεκάθαρο και η ονομασία του. Είναι ένα LCD panel, με ανάλυση 2800×1840 Pixels και αναλογία πλευρών 3:2, κάτι που κάνει την οθόνη πρακτική και για προβολή βίντεο αλλά και με μεγαλύτερο ύψος ώστε να είναι το ίδιο άνετη στην ανάγνωση και σύνταξη κειμένου.

Έχει και ρυθμό ανανέωης έως 144Hz, και μάλιστα μπορεί να τον προσαρμόσει σωστά ανάμεσα σε 30,60,90,120 και 144Hz ανάλογα με το τι προβάλλει.

Στο τεχνικό κομμάτι τώρα, το Matepad 11.5S έχει στο εσωτερικό του τον Kirin9000L επεξεργαστή που σχεδιάζει η ίδια η HUAWEI και κατασκευάζεται στην Κίνα, με την εταιρεία να έχει ξεπεράσει πλέον τις κυρώσεις και τους περιορισμούς που άδικα της έχουν επιβάλλει οι Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και μερικά χρόνια. Η έκδοση που θα έρθει στη χώρα μας, έχει 256GB διαθέσιμου χώρου και 8GB RAM, ενώ έχει ενδιαφέρον το ότι “τρέχει” το HarmonyOS 4.2 λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσει η ίδια η HUAWEI.

Το Matepad 11.5S έχει στο εσωτερικό του μια μπαταρία με χωρητικότητα 8.800mAh η οποία φορτίζει με 33W, που είναι ένας αν μη τι άλλο όχι ενοχλητικά αργός ρυθμός φόρτισης. Η συσκευασία του περιλαμβάνει κανονικά και τον φορτιστή, ενώ η απόδοση της είναι αυτή που πλέον θεωρείται δεδομένη σε ένα tablet αυτού του μεγέθους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights