Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola Razr 50 Ultra: Το διασκεδαστικό foldable

Motorola Razr 50 Ultra: Το διασκεδαστικό foldable

απο Kostas Gliatiotis

To Motorola Razr 50 Ultra είναι το συνολικά καλύτερο μοντέλο από τα δύο νέα foldable smartphones της εταιρείας. Έχει προφανώς ουσιαστικές βελτιώσεις σε σύγκριση με το αμέσως προηγουμενο Razr 40 Ultra που επίσης έχουμε γνωρίσει σε δικό του βίντεο.

Η εξωτερική οθόνη του Razr 50 Ultra έχει πλέον ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος, συγκεκριμένα 4 ίντσες, και καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια στο πάνω του… μισό. Είναι αρχικά μια εντυπωσιακή τεχνικά οθόνη, με ανάλυση 1272×1080 pixels, ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz και πολύ καλά επίπεδα φωτισμού.

Αυτό όμως που ξεχωρίζει τα foldable smartphones της Motorola από τον ανταγωνισμό τους, είναι το πόσο εύκολα και με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να εκμεταλλευτεί κανείς την εξωτερική οθόνη του Razr 50 Ultra.

Αντίστοιχα, η εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη, συνεχίζει να είναι αρκετά… μεγάλη στις 6.9 ίντσες και προφανώς με διαφορετική αναλογία πλευρών που την κάνει πιο ψηλή από το συνηθισμένο, όχι όμως ενοχλητικά “στενή”. Εδώ η ανάλυση είναι στα 2.640×1080 Pixels, το αντίστοιχο του FullHD+ για αυτή την αναλογία πλευρών, είναι ένα εντυπωσιακό P-OLED Panel που και πάλι έχει ρυθμό ανανέωσης που αλλάζει ανάλογα με την περίπτωση ανάμεσα σε 1 και 120Hz.

Η Motorola αναφέρει τα 3.000nits σαν μέγιστη θεωρητική φωτεινότητα για την εσωτερική οθόνη, σε ολόκληρη την επιφάνεια της παρόλα αυτά, είναι όσο φωτεινή πρέπει σε όλες τις συνθήκες.

Το Razr 50 Ultra έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 8s Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm, μια λιγότερο “ισχυρή” θεωρητικά έκδοση του μέχρι και σήμερα κορυφαίου 8 Gen 3. Η διαφορά είναι στη συχνότητα λειτουργίας για τους 8 πυρήνες επεξεργασίας, και η Adreno 735 GPU που παρόλα αυτά προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση ειδικά για ένα foldable smartphone αυτού του είδους. Η βασική έκδοση μάλιστα του Razr 50 Ultra που θα έρθει επίσημα και στη χώρα μας, έχει 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου και 12GB RAM.

Οι δύο κάμερες του razr 50 Ultra είναι βελτιωμένες ουσιαστικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς. Η βασική από αυτές έχει πλέον έναν νέο αισθητήρα των 50mp από την Samsung, και συγκεκριμένα τον GN8 με φυσικό μέγεθος στο 1/1.95″ και φυσικά μηχανική σταθεροποίηση στον φακό του.

Η δεύτερη κάμερα έχει πλέον 2Χ οπτικό zoom και ανάλυση 50mp με την Motorola να δηλώνει ότι το αγοραστικό κοινό σε αυτή την κατηγορία ενδιαφέρεται περισσότερο για φωτογραφίες πορτραίτου στις οποίες αυτή η κάμερα είναι σαφώς πιο χρήσιμη από μια με ultrawide φακό και μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία.

Τέλος, η μπαταρία του Razr 50 Ultra έχει χωρητικότητα 4.000mAh, είναι μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο της σειράς, και φορτίζει και όσο γρήγορα πρέπει με 45W και μάλιστα από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights