Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Motorola Edge 50 Neo video review

Motorola Edge 50 Neo video review

απο Kostas Gliatiotis

To Edge 50 Neo είναι το νεότερο μοντέλο της σειράς από την Motorola και αυτό είναι πλέον το αναλυτικό του review. Έρχεται να αντικαταστήσει το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πετυχημένο Edge 40 Neo, και συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση της εταιρείας να προσφέρει όσα χρειάζεται κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής, σε ένα Smartphone που έχει τον δικό του “χαρακτήρα”.

Το Edge 50 neo έχει τρεις κάμερες που είναι και οι τρεις ουσιαστικά χρήσιμες, κάτι που σπανίζει δυστυχώς στα χρήματα αυτά. Η βασική από αυτές, χρησιμοποιεί τον LYT-700C αισθητήρα της Sony, με διαφορετική τεχνική κατασκευής για καλύτερη απόδοση και σε χαμηλότερο φωτισμό, έχει μεγάλο φυσικό μέγεθος στο 1/1.56″, OIS στον φακό και οι φωτογραφίες είναι σαφώς καλύτερες από το “συνηθισμένο. Το Edge 50 Neo έχει και μια κάμερα με 3X οπτικό zoom που εδώ έχει ανάλυση 10mp, και σαν είδος επίσης δεν θεωρείται κάτι συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Τέλος, η Ultrawide κάμερα έχει “σωστή” ανάλυση στα 13mp για φωτογραφίες με λεπτομέρεια και το auto focus της επιτρέπει να βγάζει και macro φωτογραφίες από μικρή απόσταση.

Η Οθόνη του Edge 50 Neo καθορίζει και τον “χαρακτήρα” του σαν ένα μικρότερο και πιο εύκολο στην μεταφορά Smartphone. Έχει διαγώνιο 6.36 ίντσες, είναι όμως ένα τεχνικά και πάλι καλύτερο από το συνηθισμένο Panel. Είναι LTPO, με ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται ανάμεσα σε 1 και 120Hz, έχει ανάλυση 2670×1200 Pixels που είναι και αυτή υψηλότερη από το συνηθισμένο, και έχει επίπεδα φωτισμού που θεωρητικά φτάνουν έως και 3.000nits.

Το Edge 50 Neo έχει στο εσωτερικό του τον Dimensity 7300 επεξεργαστή της Mediatek, με απόδοση που καλύπτει τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος σε καθημερινή χρήση και πάντα για την κατηγορία στην οποία ανήκει το Smartphone. Η έκδοση που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας, έχει 8GB RAM και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Τέλος, η μπαταρία του Edge 50 Neo, έχει χωρητικότητα 4.310mAh και παρότι είναι μικρότερη από το συνηθισμένο, η απόδοση της είναι ικανοποιητική. Μπορεί να “βγάλει” μια ημέρα σχετικά απαιτητικής χρήσης, και απλά στο τέλος αυτής, το ποσοστό θα είναι περίπου 30% κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να το φορτίσουμε για την επόμενη ημέρα. ΑΚόμα όμως και αν δεν περιλαμβάνεται πλέον φορτιστής στη συσκευασία του, το Edge 50 Neo φορτίζει με 68W που είναι ένας απόλυτα ικανοποιητικός ρυθμός φόρτισης, και η Motorola συνεχίζει να χρησιμοποιεί το ευρέως διαδεδομένο USB Power Delivery πρότυπο, και όχι κάποια δική της αποκλειστική τεχνολογία που θα περιόριζε το τι φορτιστή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights