Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Samsung One UI 6.1.1 στη σειρά Galaxy S24 (video)

Samsung One UI 6.1.1 στη σειρά Galaxy S24 (video)

απο Kostas Gliatiotis

H σειρά των Galaxy S24 αναβαθμίστηκε σε One UI 6.1.1 την νεότερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας, και απέκτησε νέες δυνατότητες. Καμία από αυτές βέβαια δεν προσθέτει κάποια νέα πραγματικά χρήσιμη λειτουργία, αφού όλες αφορούν το Galaxy AI.

Η Samsung προσέθεσε πλέον και στα Galaxy S24 τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που παρουσίασε με τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6. Η δυνατότητα μετάφρασης κλήσεων σε πραγματικό χρόνο, πλέον υποστηρίζεται και από άλλες εφαρμογές εκτός του Dialler της Samsung, ενώ και το chat assist έχει πλέον χρήσιμες επιλογές για την μορφοποίηση κειμένου, μαζί με την δημιουργία προτάσεων με τις λέξεις που θα του ζητήσουμε. Καμία από τις δύο δυνατότητες όμως δεν υποστηρίζεται ακόμα στα Ελληνικά.

Το Galaxy AI έχει μερικές ακομα δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών, που παραμένουν το ίδιο εντυπωσιακές αρχικά, αλλά ελάχιστα χρήσιμες στην πράξη όπως και στα Z Fold 6 και Z Flip 6. Μπορούμε να… ζωγραφίσουμε κάτι στην οθόνη, και το τηλέφωνο να το μετατρέψει σε μια εικόνα, και με τον ίδιο τρόπο να προσθέσουμε αντικείμενα σε μια φωτογραφία.

Η μοναδική ουσιαστική προσθήκη του One UI 6.1.1 που δεν αφορά το Galaxy AI, είναι η υποστήριξη του νέου Codec ήχου που η εταιρεία παρουσίασε με τα Galaxy buds 3 pro και με τη σειρά του μέχρι σήμερα υπήρχε μόνο στα δύο νέα foldable smartphones της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights