Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ HUAWEI Watch GT 5 Pro Unboxing video

HUAWEI Watch GT 5 Pro Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

0TO HUAWEI WATCH GT 5 PRO είναι το νεότερο smartwatch της εταιρείας, και αυτή τη φορά έρχεται με συγκεκριμένες και σημαντικές βελτιώσεις. Φυσικά, η εταιρεία συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση που έχει να προσφέρει ένα διαφορετικό ρολόι ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας και τα χρήματα που θέλει να διαθέσει, και η σειρά των GT 5 έχει… τέσσερα διαφορετικά μοντέλα και σε ακόμα περισσότερες εκδόσεις.

Το HUAWEI Watch GT 5 Pro διατηρεί προφανώς την κατασκευή από τα υλικά που πρέπει να έχει ένα πολυτελές, έξυπνο και μη ρολόι και το κάνει χωρίς να έχει ανάγκη να το… φωνάζει. Η κάσα του είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, με την αυξημένη αντοχή αλλά και το χαμηλότερο βάρος που έχει σε σύγκριση με το ανοξείδωτο ατσάλι.

Η οθόνη του προστατεύεται με ζαφείρι, με επίσης υψηλότερη αντοχή σε χτυπήματα και γρατζουνιές, και το πίσω μέρος του είναι και εδώ κατασκευασμένο από κεραμεικό υλικό. Αυτό του επιτρέπει να φορτίζει ασύρματα με οποιονδήποτε φορτιστή “κρύβει” όμως και ένα σύνολο από νέους και σημαντικά πιο ακριβείς αισθητήρες.

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση όμως, το HUAWEI GT 5 Pro έρχεται και με το επίσης σημαντικά ανανεωμένο σε εμφάνιση και δυνατότητες, Harmony OS 5 λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσει η εταιρεία. Το γραφικό περιβάλλον είναι ανανεωμένο και σημαντικά πιο… όμορφο ενώ προσθέτει και μερικές πολύ χρήσιμες δυνατότητες.

Οι πιο βασικές από αυτές είναι η εμφάνιση χάρτη στην καταγραφή της άσκησης μας, και μάλιστα με την λεπτομέρεια που αυτός πρέπει να έχει, αλλά και η δυνατότητα να απαντήσει κάποιος σε μήνυμα απευθείας από το ίδιο το HUAWEI Watch GT 5 Pro με κανονικό πληκτρολόγιο που υποστηρίζει τα Ελληνικά και όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές.

Η σειρά των Watch GT 5 έχει όμως και ένα νέο σημαντικά αναβαθμισμένο σύνολο αισθητήρων για την καταγραφή όλων των στατιστικών της υγείας μας και όχι μόνο. Ο σχεδιασμός του είναι επίσης πολύ… συγκεκριμένος ώστε το Dual Band GPS να χρησιμοποιεί σαν κεραία ολόκληρη την κάσα του για βελτιωμένη ακρίβεια στην τοποθεσία μας.

Επειδή όμως το Watch GT 5 Pro είναι ένα Smartwatch της HUAWEI, όλες αυτές οι βελτιώσεις σε δυνατότητες έρχονται χωρίς να χάνει την εντυπωσιακή απόδοση μπαταρίας που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Με διάρκεια έως και 14 ημέρες, έχει παραμείνει στα επίπεδα που εδώ και χρόνια προσφέρουν όλα τα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας.

Τέλος, για μια ακόμα φορά σε πλήρη αντίθεση με πολλές άλλες εταιρείες, το HUAWEI Watch Gt 5 Pro όπως φυσικά και όλα τα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας είναι πλήρως συμβατό με οποιδήποτε Android Smartphone αλλά και συσκευή της Apple. Η εφαρμογή HUAWEI Health είναι διαθέσιμη και για τα δύο λειτουργικά συστήματα και προσφέρει όλες τις δυνατότητες και επιλογές που υποστηρίζει το νεότερο έξυπνο ρολόι της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights