Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Watch GT 4: Στυλ, πολυτέλεια και μια καλύτερη ζωή

HUAWEI Watch GT 4: Στυλ, πολυτέλεια και μια καλύτερη ζωή

απο Kostas Gliatiotis

Ένα Smartwatch είναι κάτι διαφορετικό για τον καθένα μας. Σε στυλ, χρώμα, εμφάνιση ακόμα και μέγεθος. Είναι όμως για όλους μας ένα «εργαλείο» στην καθημερινότητα μας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η παρακολούθηση της υγείας μας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, είτε εργαζόμαστε είτε… αθλούμαστε, οι ειδοποιήσεις από τις απαραίτητες εφαρμογές είναι προφανώς εξίσου σημαντική.

HUAWEI WATCH GT 4 – HUAWEI Ελλάς 

Όλα αυτά όμως πρέπει να τα προσφέρει το smartwatch μας, ανεξάρτητα από την εμφάνιση και το σχεδιασμό του. Για την HUAWEI προφανώς αυτό είναι ιδιαίτερα εύκολο, αφού η εταιρεία γνωρίζει πολύ καλά πως να σχεδιάζει κορυφαία έξυπνα ρολόγια που να ταιριάζουν ακριβώς σε αυτό που θέλουμε.

Το νέο HUAWEI Watch GT 4 λοιπόν, έρχεται σε δύο διαφορετικές «βάσεις» μεγέθους, και ακόμα περισσότερες σχεδιαστικές «παραλλαγές» προκειμένου να βρει ο καθένας μας αυτό που του ταιριάζει.

Όποιο και αν διαλέξεις, θα τα έχεις όλα.

Αυτό που δεν αποτελεί «παραχώρηση» για την HUAWEI στην σειρά των Watch GT 4, είναι η δέσμευση να έχουν όλοι τις κορυφαίες δυνατότητες, ανεξάρτητα με την έκδοση που θα επιλέξουν. Οι βελτιωμένες δυνατότητες παρακολούθησης, αλλά πλέον και … βοήθειας από το smartwatch μας στην βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης φέρνουν ένα νέο επίπεδο ευκολίας.

Μπορούμε να θέσουμε συγκεκριμένους … στόχους σε θερμίδες και αποτέλεσμα της άσκησης μας, ώστε να μην «υπολογίζουμε» στο περίπου, αλλά να γνωρίζουμε ακριβώς και κάθε μέρα τα αποτέλεσματα της προσπάθειας μας για καλύτερη φυσική κατάσταση. Μπορούμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη της άσκησης μας με πολλές διαφορετικές πληροφορίες ταυτόχρονα στην οθόνη του Watch GT 4 για να έχουμε μια συνολική και καλύτερη εικόνα.

Με την ακρίβεια που χρειάζεται και πρέπει να έχει ένα Smartwatch

Καμία δυνατότητα «μέτρησης» και παρακολούθησης της υγείας μας και όχι μόνο, δεν έχει σημασία αν δεν έρχεται με την ακρίβεια που χρειάζεται. Το watch Gt 4 έχει ένα νέο σύνολο αισθητήρων με ακόμα υψηλότερη ακρίβεια σε όλες τις μετρήσεις που θα του ζητήσουμε.

Η παρακολούθηση με έξυπνο τρόπο των καρδιακών παλμών μας σε 24ωρη βάση, και η προβολή του μέσου όρου για την ημέρα αλλά και την εβδομάδα, μας δίνει μια πλήρη εικόνα του πόσο αθλούμαστε αλλά και του πόσο έχουμε… κουραστεί.

Η ακρίβεια στον εντοπισμό της τοποθεσίας μας με την υποστήριξη 5 διαφορετικών συστήμάτων εντοπισμού (GPS, BAIDU, GLONASS, GNSS, GALLILEO) είναι αυτή που εξασφαλίζει την ακρίβεια στην άσκηση μας, την διάρκεια και την απόδοση της. Με διαφορετικό σχεδιασμό που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ποιότητα λήψης, το Watch GT 4 γνωρίζει που βρισκόμαστε ακόμα και σε «δύσκολα» σημεία.

Φυσικά, η ξεκούραση μας είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μπορούμε να… ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα μας. Η σωστή παρακολούθηση της διάρκειας αλλά και της ποιότητας του ύπνου μας, μας βοηθά να γνωρίζουμε τι πρέπει να αλλάξουμε αν νιώθουμε κουρασμένοι χωρίς να γνωρίζουμε γιατί.

Ο συνδυασμός της μέτρησης της διάρκειας του υπνου μας, με την αναπνοή μας και το πόσο αποδοτικά ξεκουραζόμαστε, παρουσιάζονται σε μια αναλυτική και συνολική ταυτόχρονα «εικόνα» μέσα στην εφαρμογή του HUAWEI Health.

Ο καθένας έχει το στυλ του, το Watch GT 4 έχει μια έκδοση για όλους.

Ακριβώς επειδή ένα ρολόι, εκφράζει το προσωπικό μας στυλ, πρέπει να έχει την εμφάνιση και την πολυτέλεια που μας… ταιριάζει. Το Watch GT 4 υπάρχει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις μεγέθους, και σε ακόμα περισσότερες διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετική συνολική εμφάνιση.

Η έκδοση των 46mm συνδυάζεται με μεταλλικό μπρασελέ ή με ένα πιο «σπορ» λουράκι από ανακυκλωμένο νάιλον, με διαφορετική στεφάνη που ταιριάζει στο διαφορετικό στυλ κάθε έκδοσης. Η έκδοση σε μαύρο χρώμα, είναι αυτή που ταιριάζει σε πιο … αθλητικούς τύπους που θέλουν να το εκφράζουν αυτό στην καθημερινότητα τους.

Η έκδοση των 42mm που απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε ένα πιο γυναικείο κοινό, έχει τρεις διαφορετικές εκδόσεις σε χρώμα αλλά και συνολική εμφάνιση. Με μεταλλικό μπρασελέ και πιο «σοβαρή» εμφάνιση, με ένα έξυπνα σχεδιασμένο λουράκι από ατσάλι που εφαρμόζει ακριβώς στο μέγεθος που θέλουμε και μια έκδοση με δερμάτινο λουράκι που συνδυάζει στυλ και καθημερινότητα.

Με μέγεθος ακριβώς όσο… πρέπει για να τονίζει την πολυτέλεια και το μοναδικό μας χαρακτήρα, και να είναι άνετο σε καθημερινή χρήση, είτε αθλούμαστε είτε θέλουμε να μας συνοδεύει σε μια έξοδο και να τονίζει το στυλ μας. Χωρίς όμως καμία έκδοση να θυσιάζει τις δυνατότητες και τις ευκολίες που πρέπει να μας προσφέρει το smartwatch μας.

Σχεδιασμένα να είναι πάντα μαζί μας.

Ένα Smartwatch, ότι και αν προσφέρει σε δυνατότητες, δεν είναι χρήσιμο αν δεν μπορεί να ακολουθήσει την καθημερινότητα μας. Η κορυφαία μπαταρία στην οποία χρόνια τώρα μας έχει… συνηθίσει η HUAWEI, είναι προφανώς ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά και σε κάθε ένα από τα Watch GT 4.

Με ρεαλιστική διάρκεια 10 ημερών όταν εκμεταλλευόμαστε όλες τις δυνατότητες της έκδοσης των 46mm και έως 7 ημέρες για την έκδοση των 42mm, ποτέ δεν θα έχουμε το άγχος ότι το ρολόι μας θα μας «αφήσει» μέσα στην ημέρα από μπαταρία.

Σχεδιασμένο να φορτίζει πλήρως σε μια ώρα, δεν χρειάζεται να το… αποχωριστούμε από το χέρι μας ακόμα και όταν τελικά η μπαταρία του θα πρέπει να γεμίσει και πάλι.

Επιλογές εκεί που πρέπει, και όχι αναγκαστικά.

Κορυφαία απόδοση μπαταρίας, μοναδικό στυλ, εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής, και φυσικά όλα αυτά πάντα σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που θέλουμε από το smartwatch μας. Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο για κάθε εταιρεία, χωρίς να πρέπει να κάνουμε κάποια παραχώρηση. Η HUAWEI είναι η μοναδική εταιρεία που το γνωρίζει, το σέβεται και το ακολουθεί αυτό σε κάθε της έξυπνο ρολόι.

Με την σειρά των Watch GT 4 μας δείχνει για μια ακόμα φορά, πως μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις με τον καλύτερο τρόπο, και πάντα με τουλάχιστον μια επιλογή διαθέσιμη για τον καθένα μας.

  • Το HUAWEI WATCH GT4 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights