Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Apple iPhone 16 Pro max Hands-on Video

Apple iPhone 16 Pro max Hands-on Video

απο Kostas Gliatiotis

To iPhone 16 Pro max, είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος, και μαζί με το iPhone 16 Pro τα δύο νέα καλύτερα μοντέλα της σειράς από την Apple. Πλέον το έχω στα χέρια μου, και δεν έχω ήδη… δημιουργήσει 10 βίντεο για τη σειρά των iPhone 16 βασισμένα σε θεωρία, και βλέπουμε σχετικά αναλυτικά τις βασικές αλλαγές που έχει από το αμέσως προηγούμενο μοντέλο της σειράς.

Το Camera control, είναι η ονομασία που έχει δώσει η Apple, γιατί όλα πρέπει να έχουν ένα όνομα, στο πλήκτρο για την κάμερα που έχει το iPhone 16 Pro max, όπως και τα άλλα τρία μοντέλα της σειράς. Είναι ταυτόχρονα και μια επιφάνεια ευαίσθητη στην αφή, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ρυθμίσεις την κάμερα πριν την λήψη μιας φωτογραφίας.

Το iPhone 16 Pro max έχει μια ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, στις 6.9 ίντσες και όπως υπερήφανα δηλώνει η Apple, είναι η μεγαλύτερη οθόνη σε iPhone μέχρι σήμερα. Το πλαίσιο γύρω από την οθόνη αυτή, είναι ακόμα μικρότερο, και η διαφορά είναι εμφανής και οπτικά όμως και πάλι το iphone 16 Pro max είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το προηγούμενο μοντέλο. Είναι επίσης και βαρύτερο, μια αλλαγή που δεν είναι απαραίτητα θετική.

H ίδια η οθόνη έχει και λίγο υψηλότερη ανάλυση στα 2868×1320 Pixels προκειμένου να διατηρήσει την λεπτομέρεια στα 460ppi παρά το μεγαλύτερο μέγεθος, ενώ είναι φυσικά ένα LTPO AMOLED Panel που μπορεί να κατεβάσει τον ρυθμό ανανέωσης στο 1Hz και με επίπεδα φωτισμού που φτάνουν τα 2.000nits.

Το iPhone 16 Pro max έχει μια νεά βασική κάμερα με την ίδια ανάλυση στα 48mp και το ίδιο φυσικό μέγεθος για τον αισθητήρα. Έχει όμως την δυνατότητα να μεταφέρει πιο γρήγορα τα δεδομένα κάτι που επιτρέπει στο iPhone 16 Pro max, όπως και το “απλό” iPhone 16 Pro να γράφουν πλέον βίντεο σε ανάλυση 4Κ με 120fps.

Η δεύτερη ultrawide κάμερα έχει επίσης υψηλότερη ανάλυση και αυτή πλέον στα 48mp και έναν πιο φωτεινό φακό, που διατηρεί το auto focus για macro φωτογραφίες, ενώ η τρίτη περισκοπική κάμερα με τον διαφορετικό σε κατασκευή φακό έχει παραμείνει στα 12mp και με 5Χ οπτικό zoom.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Α18 Pro επεξεργαστής που σχεδιάζει η ίδια η Apple, με επιδόσεις που τουλάχιστον μέχρι την εμφάνιση του Snapdragon 8 Gen 4 από την Qualcomm, είναι οι καλύτερες που μπορεί να βρει κανείς σε οποιοδήποτε Smartphone. Όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 16 έρχονται πλέον με 8GB RAM και το Iphone 16 Pro max είναι το μοναδικό που στην βασική του έκδοση έχει και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Η Apple έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις δυνατότητες “τεχνητής νοημοσύνης” που προσφέρει το Apple Intelligence, οι οποίες όμως στην Ευρώπη και τη χώρα μας δεν θα είναι διαθέσιμες όχι προσωρινά αλλά μόνιμα. Τουλάχιστον μέχρι η Apple να λύσει τα νομικά θέματα που υπάρχουν με το Apple Intelligence στην Ευρώπη αλλά και την Κίνα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights