Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ HUAWEI Watch Ultimate Green Edition: Το ίδιο πολυτελές και ικανό σε νέο χρώμα (video)

HUAWEI Watch Ultimate Green Edition: Το ίδιο πολυτελές και ικανό σε νέο χρώμα (video)

απο Kostas Gliatiotis

To HUAWEI Watch Ultimate Green edition, όπως μάλλον δηλώνει και η ονομασία του είναι μια νέα έκδοση σε διαφορετικό χρώμα, του κορυφαίου σε πολυτέλεια και σχεδιασμό έξυπνου ρολογιού της εταιρείας. ‘Ερχεται και αυτό με την ίδια πολυτελή και ανθεκτική κατασκευή από υγρό μέταλλο, ζιρκόνιο και φυσικά ζαφείρι στην οθόνη του, και προφανώς διατηρεί και την αντοχή σε συνθήκες που σχεδόν κανένα άλλο Smartwatch δεν μπορεί απλά να … φτάσει.

Έχει πιστοποίηση για βάθος 100 μέτρων, και ξεχωριστό diving mode με όλες τις επιλογές που χρειάζεται ακόμα και για πιο επαγγελματική κατάδυση, και φυσικά δεν απουσιάζει και κάθε άλλο πιθανό είδος άθλησης. Σε αυτά έχει πλέον προστεθεί και το… γκολφ, με το Watch Ultimate Green edition να έχει χάρτες για όλα τα γήπεδα γκολφ στην Ευρώπη και τη χώρα μας, αλλά και χρήσιμες επιλογές και προτάσεις για να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίζουμε.

Το Watch Ultimate Green edition διατηρεί φυσικά όλα τα πλεονεκτήματα που έχει κάθε smartwatch της HUAWEI. Όλες οι δυνατότητες του υποστηρίζονται χωρίς κανέναν περιορισμό σε οποιοδήποτε Android smartphone αλλά και συσκευή της Apple, με την εφαρμογή HUAWEI Health, και η μπαταρία του έχει για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή διάρκεια ζωής που μπορεί να φτάσει και μάλιστα εύκολα τις 10 ημέρες σε πραγματικές συνθήκες χρήσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights