Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI Watch Ultimate: Από την θεωρία στην πράξη

HUAWEI Watch Ultimate: Από την θεωρία στην πράξη

απο Kostas Gliatiotis

Το να παρουσιάσει μια εταιρεία ένα προϊόν, και να τονίσει κάποια από τα «δυνατά» του χαρακτηριστικά είναι κάτι και εύκολο και πλέον συνηθισμένο. Το να έχει μια εταιρεία την σιγουριά ότι μπορείς πραγματικά να τα εκμεταλλευτείς, και μάλιστα με έναν διαφορετικό από το συνηθισμένο τρόπο, είναι κάτι σίγουρα σπάνιο.

H HUAWEI όμως είναι γνωστό ότι δεν… φοβάται να δείξει και στην πράξη πόσο μοναδικά προϊόντα μπορεί να κατασκευάσει. Έτσι λοιπόν, η εταιρεία σε συνεργασία με τo “School of diving” ετοίμασαν μια διαφορετική εμπειρία προκειμένου οι τυχεροί που παραβρεθήκαμε να ζήσουμε την εμπειρία της κατάδυσης, και φυσικά με το Watch Ultimate στο… χέρι μας.

Η κατάδυση με εξοπλισμό, ακόμα και σε μικρότερο βάθος για λόγους ασφαλείας, δεν είναι κάτι απλό. Χρειάζεται σοβαρότητα, επαγγελματισμό από τον εκπαιδευτή που την οργανώνει και φυσικά διάθεση από όλους για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Ο Κωνσταντίνος λοιπόν, ιδιοκτήτης του «School Of diving” ήταν αυτός που ανέλαβε να μας εξηγήσει την διαδικασία, τις απαραίτητες «χειρονομίες» προκειμένου να μπορούμε να συνεννοηθούμε κάτω από το νερό, αλλά φυσικά και μας … εξαφανίσει το τυχόν άγχος.

_cuva
_cuva
_cuva
_cuva

Η ίδια η διαδικασία τώρα της κατάδυσης, είναι τελικά πιο «απλή» από ότι περιμένει κανείς αρχικά, αφού φυσικά εξοικειωθεί με τον εξοπλισμό και τον απλό χειρισμό του. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, και η συνεχής παρακολούθηση από τον εκπαιδευτή παρόλα αυτά είναι πάντα χρήσιμη και καλοδεχούμενη.

_cuva

Επιστρέφοντας στο HUAWEI Watch Ultimate τώρα, είναι πραγματικά μια πολύ διαφορετική εμπειρία το να βλέπεις τι μπορεί να κάνει και στην πράξη. Ένα ρολόι που έχει τη δυνατότητα όχι θεωρητικά, αλλά και πρακτικά να συμμετέχει στην κατάδυση σου εκτός από το να μπορεί να την… αντέξει.

DCIM102GOPROGOPR0903.JPG

Από τον τρόπο που μπορείς να ορίσεις το περιεχόμενο της φιάλης αέρα και την αναλογία σε άζωτο ανάλογα με το βάθος της κατάδυσης, μέχρι τις πληροφορίες που καταγράφει και παρουσιάζει στην οθόνη κατά τη διάρκεια της. Με σωστή καταγραφή και του βάθους στο οποίο βρίσκεσαι, αλλά και τον ρυθμό με τον οποίο μειώνεις ή και αυξάνεις το βάθος αυτό. Μαζί με πληροφορίες που δεν περιμένει κανείς αρχικά ότι έχουν σημασία, όπως η θερμοκρασία του νερού στο βάθος που βρίσκεσαι αλλά φυσικά και την διάρκεια της κατάδυσης και μάλιστα με τη δυνατότητα να αναγνωρίζει πότε απλά κάνεις ένα… διάλλειμα κάτω από το νερό.

Έχοντας όμως έναν επαγγελματία μαζί σου, μπορείς να μάθεις και περισσότερες λεπτομέρειες για τις πληροφορίες που προβάλλει το watch ultimate ακόμα και μετά το τέλος της κατάδυσης. Ο χρόνος που χρειάζεται να περιμένεις ώστε να επανέλθει το σώμα σου, ανάλογα πάντα και με το βάθος που έχεις φτάσει, είναι μια από αυτές.

Όμως είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει η δώσει η HUAWEI στον τρόπο που λειτουργεί κάτω από το νερό το Watch Ultimate που το κάνει να ξεχωρίζει. Όπως όταν διαπιστώσεις ότι ο φωτισμός της οθόνης του είναι όσο δυνατός πρέπει για να το βλέπεις χωρίς πρόβλημα, αλλά και το ότι μπορείς να το χειριστείς για να αλλάξεις τις πληροφορίες που προβάλλει με τα πλήκτρα στη δεξία πλευρά του. Αυτό το τελευταίο είναι όχι απλά χρήσιμο αλλά… απαραίτητο, αφού προφανώς μέσα στο νερό δεν λειτουργεί η οθόνη αφής. Όχι συγκεκριμένα στο Watch Ultimate αλλά σε κανένα ηλεκτρονικό προϊόν.

Ακόμα και αν τελικά το βάθος στη συγκεκριμένη κατάδυση ήταν μικρότερο από αυτό που μπορεί να αντέξει το watch ultimate (και πάλι επειδή ο επαγγελματισμός έχει σημασία, και υπάρχουν νομικά αλλά και με βάση την ασφάλεια όρια) είναι πραγματικά … περίεργο να βλέπεις στην πράξη ότι ένα smartwatch μπορεί να αντέξει στις σκληρές αυτές συνθήκες αλλά και να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο.

Όχι επειδή θεωρητικά μπορεί να το κάνει, αλλά επειδή πρακτικά το κάνει με άνεση και ευκολία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights