Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Αυτό είναι το νέο Xiaomi 14T Pro ! (unboxing video)

Αυτό είναι το νέο Xiaomi 14T Pro ! (unboxing video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi 14T pro είναι το καλύτερο τεχνικά από τα δύο νέα μοντέλα της σειράς, και προφανώς το γνωρίζουμε από κοντά λίγη ώρα μετά την παρουσίαση του στο δικό του unboxing video.

Η εταιρεία έχει κάνει συγκεκριμένες και πολύ ουσιαστικές αλλαγές στο Xiaomi 14T Pro, και έχει διατηρήσει ταυτόχρονα αυτά που έκαναν και το προηγούμενο μοντέλο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό για τα χρήματα που κοστίζει. Οι τρεις κάμερες είναι και πάλι σχεδιασμένες προφανώς σε συνεργασία με την Leica και όπως “επιβάλλει” η εποχή, έρχονται πλέον με ΑΙ δυνατότητες επεξεργασίας των φωτογραφιών.

Για την βασική κάμερα του, το Xiaomi 14T Pro χρησιμοποιεί πλέον έναν αισθητήρα της Omnivision με ανάλυση 50mp και φυσικό μέγεθος στο 1/1.31″ και εδώ, και φυσικά ο φακός της έχει OIS. H δεύτερη κάμερα του έχει πλέον 2.6Χ οπτικό zoom, με έναν αισθητήρα των 50mp και εδώ, ενώ η τρίτη ultrawide κάμερα είναι στα 12mp όπως πρέπει σε αυτή την κατηγορία.

Η οθόνη του Xiaomi 14T Pro έχει διαγώνιο 6.67 ίντσες και εδώ, και ανάλυση 2712×1220 Pixels, και φυσικά ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz που παραμένει καλοδεχούμενη διαφορά. Είναι και ένα σημαντικά πιο φωτεινό AMOLED Panel με θεωρητικό μέγιστο τα 4.000nits και … έξυπνη προσαρμογή του ανάλογα με τις συνθήκες. Υποστηρίζει φυσικά κανονικά σωστά και πλήρως την προβολή HDR περιεχομένου με το Dolby Vision και το HDR10+ πρότυπο.

Στο εσωτερικό του Xiaomi 14T Pro βρίσκεται ο Dimensity 9300+ επεξεργαστής της Mediatek, με επιδόσεις που δεν διαφέρουν με κανέναν ουσιαστικό τρόπο από αυτές του Snapdragon 8 gen 3 στο εσωτερικό αντίστοιχα των Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Ultra. Είναι προφανώς και αυτός με τη σειρά του ισχυρότερος από τον Dimensity 9200+ στο εσωτερικό του αμέσως προηγούμενου Xiaomi 13T Pro.

Η έκδοση του Xiaomi 14T Pro που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας, θα έχει 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου και 12GB RAM, με το HYPER OS γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, το Android 14 κάτω από αυτό και πλέον όλες τις δυνατότητες… τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρει το Google Gemini.

Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000mAh όπως… πάντα, και το Xiaomi 14T Pro φορτίζει με 120W αλλά και ασύρματα με 50W, σημαντικά πιο γρήγορα και στις δύο περιπτώσεις από κάθε άλλο Smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμής και όχι μόνο. Ο φορτιστής παρόλα αυτά πλέον δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του. #xiaomi14tpro #xiaomi #xiaomi14tseries #leica #xiaomileica #leicaphotography #14tpro #unboxing #review #greek

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights