Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Oneplus Pad 2 unboxing video

Oneplus Pad 2 unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

To Oneplus Pad 2 είναι ένα εντυπωσιακό σε όλα tablet από την εταιρεία, και παρότι δεν θα έρθει προς το παρόν τουλάχιστον επίσημα στη χώρα μας, το γνωρίζουμε και αυτό στο unboxing video του.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Oneplus Pad 2 είναι ο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του και οι επιδόσεις που αυτός του προσφέρει. Μέχρι και σήμερα και τουλάχιστον στον χώρο των Android Tablets είναι δύσκολο να βρει κανείς κάτι παρόμοιο σε συνολική απόδοση.

Μάλιστα το tablet έρχεται και με το εντυπωσιακά πρακτικό γραφικό περιβάλλον της εταιρείας για την χρήση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα στην οθόνη του. Η οθόνη αυτή είναι ένα LCD Panel με τεχνικά χαρακτηριστικά όμως που και πάλι ξεχωρίζουν. Η διαγώνιος στις 12.1 ίντσες είναι αρκετά μεγάλη για κάθε είδους χρήση, και η ανάλυση της στα 3000×2220 Pixels είναι όσο υψηλή πρέπει για να έχει και λεπτομέρεια. Είναι και ένα Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και με φωτισμό που μπορεί να φτάσει τα 900nits θεωρητικά σε ολόκληρη την επιφάνεια της.

Τέλος, η μπαταρία είναι όσο μεγάλη περιμένει κανείς σε ένα tablet με αυτό το μέγεθος και έχει συγκεκριμένα χωρητικότητα 9.510mAh. Ακόμα και αν δυστυχώς πλέον και το Oneplus Pad 2 δεν έχει τον φορτιστή στη συσκευασία του, φορτίζει με 67W που μέχρι και σήμερα είναι ένας σημαντικά πιο γρήγορος ρυθμός από το συνηθισμένο για ένα tablet.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights