Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Mi 9T pro Hands-on Video

Xiaomi Redmi Mi 9T pro Hands-on Video

απο Kostas Gliatiotis

H Xiaomi έχει μια μοναδική σχεδόν ικανότητα να παρουσιάζει μονίμως νέες συσκευές που για την κατηγορία τιμής τους, πάντα προσφέρουν περισσότερα από τον ανταγωνισμό τους. Το Redmi K20 pro που ανακοινώθηκε πριν σχεδόν δύο μήνες πλέον είναι μια ακόμα απόδειξη αυτής της… Ικανοτητας. Το Smartphone θα έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά σαν Mi 9T pro, από τη στιγμή που η Redmi δεν είναι ακόμα γνωστή σαν ξεχωριστή εταιρεία, αλλά και επειδή το αμέσως προηγούμενο Mi 9 της εταιρείας, έχει γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία, όπως και στη χώρα μας.

Η infoquest, που είναι ο επίσημος εισαγωγέας των συσκευών της εταιρείας στη χώρα μας, πρόκειται να διαθέσει και το καταπληκτικό Mi 9T pro σε λίγες ημέρες στην Ελληνική αγορά. Εμείς έχουμε ήδη το Smartphone στα χέρια μας, στην έκδοση που θα πωλείται επίσημα, και μέχρι την ολοκλήρωση της δοκιμής μας, και το αναλυτικό review, ετοιμάσαμε ένα σύντομο Hands-on Video.

 

To Redmi Mi 9T pro, βελτιώνει τους περισσότερους από τους τομείς του κανονικού Mi 9, με μικρές διαφορές που ίσως δεν είναι τόσο σημαντικές. Η οθόνη πλέον καλύπτει ολόκληρη πρακτικά την μπροστινή πλευρά του, και η selfie camera… αναδύεται από το εσωτερικό του, με έναν έξυπνο μηχανισμό. Μάλιστα σε σχέση με άλλες αντίστοιχες λύσεις, αυτή της Xiaomi προσφέρει οπτικά και…ηχητικά εφέ κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο της κάμερας.

Η ίδια η οθόνη είναι τεχνολογίας AMOLED και εδώ, όπως και στο Mi 9, και φυσικά έχει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο. Το πίσω μέρος του Smartphone φιλοξενεί πλεον μόνο τις τρεις διαφορετικές κάμερες, που η κάθε μία έχει το δικό της οπτικό πεδίο, και ξεχωριστές δυνατότητες.

Για τη βασική από αυτές, η Xiaomi έχει επιλέξει έναν αισθητήρα των 48ΜΡ, ακριβώς τον ίδιο με αυτόν του Mi 9, ενώ οι άλλες δύο κάμερες έχουν συγκεκριμένες διαφορές. Αυτή με τον τηλεφακό έχει 2Χ οπτικό ζουμ, και ανάλυση 8ΜΡ , ενώ η τρίτη κάμερα έχει υπέρ ευρυγωνιο φακό και λίγο μεγαλύτερη ανάλυση στα 13ΜΡ.

Φυσικά στο εσωτερικό του Mi 9T pro βρίσκεται ο κορυφαίος Snapdragon 855 της Qualcomm, σε συνδυασμό με 6 GB μνήμης RAM και 128gB αποθηκευτικού χώρου, στην έκδοση που έχουμε στα χέρια μας.

Μέχρι λοιπόν το αναλυτικό μας review, αυτή ειναι η πρώτη μας εικόνα για το νέο Smartphone της Xiaomi

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights