Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Συσκευή της Honor με τον Kirin 990 και 5G

Συσκευή της Honor με τον Kirin 990 και 5G

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του νέου και πανίσχυρου Kirin 990 επεξεργαστή από την Huawei, η θυγατρική της Honor, έρχεται και αυτή να επιβεβαιώσει ότι θα κατασκευάσει Smartphone με αυτόν στο εσωτερικό.

Μάλιστα, η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι το Smartphone αυτό θα έχει υποστήριξη και για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, που είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Kirin 990 έτσι και αλλιώς.

Για πρακτικούς λόγους, η Honor δεν έδωσε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για το επόμενο αυτό Smartphone, εκτός από το ότι θα ονομάζεται V30. Στην ευρωπαϊκή αγορά, η συσκευή θα έρθει πιθανότατα σαν View 30, αντικαθιστώντας το εξαιρετικά ενδιαφέρον View 20 που έχει ήδη μερικούς μήνες κυκλοφορίας ήδη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights