Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Tab S6: Το πρώτο 5G tablet στον κόσμο!

Samsung Galaxy Tab S6: Το πρώτο 5G tablet στον κόσμο!

απο John Leondaris

Η Samsung ετοιμάζει μια έκδοση 5G του Galaxy Tab S6, το οποίο πιθανότατα θα γίνει το πρώτο 5G tablet στον κόσμο. Το  tablet, το οποίο φέρει τον αριθμό μοντέλου SM-T866N, εντοπίστηκε σε Wi-Fi και Bluetooth πιστοποιήσεις. Να αναφέρουμε ότι το «N» συνήθως αναφέρεται σε μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για τη Νότια Κορέα.

Samsung Galaxy Tab S6

Αυτό έχει μια βάση, αφού η πατρίδα της Samsung είναι μία από τις λίγες στον κόσμο με ενεργά δίκτυα 5G. Μάλιστα, το Galaxy S10 5G πηγαίνει αρκετά καλά σε πωλήσεις, ενώ το Galaxy Note10 Duo είναι διαθέσιμο μόνο σε 5G έκδοση.

Το Samsung Galaxy Tab S6 μετράει ήδη μια πρωτιά, αφού ήταν το πρώτο tablet του κόσμου με οθόνη HDR10 +. Λανσαρίστηκε σε Ευρώπη και ΗΠΑ, οι οποίες έχουν ήδη δίκτυα 5G σε κάποιες από τις μεγαλύτερες πόλεις. Επομένως, αυτή η νέα 5G έκδοση δεν αποκλείεται να είναι σύντομα διαθέσιμη!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights