Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung galaxy S20+ Hands-on

Samsung galaxy S20+ Hands-on

απο Kostas Gliatiotis

η Samsung επέλεξε για μια ακόμα χρονια, να παρουσιάσει τρεις διαφορετικές εκδόσεις για το κορυφαίο της Galaxy S, με μερικές σημαντικές διαφορές όμως. Το Galaxy S20+ δεν αποτελεί πλέον την καλύτερη πρόταση της σειράς, αφού τη θέση αυτή έχει πάρει το ακόμα πιο “εντυπωσιακό” Galaxy S20 Ultra που δίνει περισσότερη έμφαση στον τομέα της φωτογραφίας και των Mpixels.

Το Galaxy S20+ όμως, αποτελεί μια πιο λογική πρόταση για ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, αφού μεταξύ άλλων είναι και σημαντικά… οικονομικότερο με το επίσημο κόστος του να είναι ελάχιστα πάνω από τα 1.000 ευρω για την βασική έκδοση του. Η βασική αυτή έκδοση έρχεται με 128GB αποθηκευτικού χώρου, που είναι λιγότερα από το συνηθισμένο για αυτή την κατηγορία τιμής.

https://www.youtube.com/watch?v=GNwQzXrJ06I

Η Samsung δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της φωτογραφίας, έστω και αν εστιάζει σε χαρακτηριστικά που διαφέρουν στην πράξη σε σύγκριση με την θεωρία και “τα χαρτιά”. Η βασική κάμερα του Galaxy S20+ παραμένει στα 12MP χρησιμοποιεί όμως έναν νέο αισθητήρα που είναι μεγαλύτερος σε φυσικό μέγεθος με θεωρητικά καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα διατηρεί το OIS αλλά και την τεχνολογία Dual Pixel για πιο γρήγορη εστίαση, όμως έχει χάσει πλέον το μεταβλητό διάφραγμα και περιορίζεται σε ένα σταθερό f/1.8.

Οι δύο άλλες κάμερες είναι λιγότερο εντυπωσιακές, αφού προέρχονται ουσιαστικά από τις συσκευές της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία τιμής. Αυτή με τον υπερ ευρυγώνιο φακό είναι ουσιαστικά ίδια με την κάμερα των Note 10 Lite και S10 Lite, με ανάλυση 12Mp και ένα διάφραγμα f/2.2 στον φακό της. Αυτό όμως που κάνει τους υποψήφιους αγοραστές του Galaxy S20+ να ενδιαφέρονται για αυτό, είναι ονομαστικά τουλάχιστον η κάμερα των 64MP που έρχεται με 3Χ “υβριδικό” zoom. Εδώ η περιγραφή της Samsung είναι ιδιαίτερα παραπλανητική, αφού η κάμερα έχει στην πραγματικότητα περίπου το ίδιο οπτικό πεδίο με την βασική κάμερα. Το 3Χ ζουμ είναι αποκλειστικά ψηφιακό, και βασίζεται στην θεωρητικά μεγάλη ανάλυση του αισθητήρα.

Στον τομέα της οθόνης, το Galaxy S20+ έχει μεγαλώσει στις 6.7 ίντσες, ενώ η οθόνη είναι λιγότερο κυρτή σε σύγκριση με το άμεσο παρελθόν. Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι η υψηλή της ανάλυση των 3.200 x 1440 pixels αλλά ακόμα περισσότερο ο ρυθμός ανανέωσης των 120Hz. Η Samsung καθυστέρησε σημαντικά να προσφέρει ένα Smartphone με οθόνη αυτού του είδους, εν τέλει όμως το πέτυχε με σχεδον τον καλύτερο τρόπο.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και το αναλυτικό μας Review και φυσικά ένα ακόμα βίντεο με την απόδοση που έχουν στην πράξη οι τρεις αυτές κάμερες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights