Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Honor Play 9A: Φτάνει στις 30 Μαρτίου με μια τεράστια μπαταρία

Honor Play 9A: Φτάνει στις 30 Μαρτίου με μια τεράστια μπαταρία

απο John Leondaris

Η σειρά Honor 30 έρχεται σε επτά ημέρες και όπως φαίνεται το Honor Play 9A θα δώσει το παρόν στο συμβάν. Ένα επίσημο teaser δημοσιεύτηκε στη Weibo σελίδα της Honor, αποκαλύπτοντας έτσι την ημερομηνία λανσαρίσματος. Το κινητό θα κάνει την εμφάνισή του στις 30 Μαρτίου και θα διαθέτει μια τεράστια μπαταρία.

Honor Play 9A

Το Honor Play 9A αναμένεται να εφοδιαστεί με Helio P35, με μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο μέχρι τα 128GB. Η μπαταρία φημολογείται ότι είναι 5.000 mAh.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι ο προκάτοχός του κινητού, Honor Play 8A είχε το ίδιο chipset. Αναμένουμε ότι το εν λόγω κινητό θα έρθει σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή, έτσι ώστε να μην υπερβαίνει τα 120$.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights