Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme C3 Unboxing video

Realme C3 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Realme ξεκίνησε την παρουσία της στην Ελληνική αγορά πριν μερικούς μήνες πλέον, με τρεις διαφορετικές συσκευές, η κάθε μια από τις οποίες είχε τα δικά της ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία τιμής που ανήκει. Η εταιρέια γνωρίζει πολύ καλά όμως ότι η μεσαία κατηγορία είναι αυτή που γνωρίζει τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων στη χώρα μας, και προφανώς πρόκειται να εστιάσει ιδιαίτερα σε αυτή το αμέσως επόμενο διάστημα. Η οικονομικότερη και νέα πρόταση της εταιρείας σε αυτή την κατηγορία, είναι το Realme C3, ένα Smartphone σχεδιασμένο να μην έχει να “ζηλέψει” κάτι (θεωρητικά πάντα…) από τον ανταγωνισμό του.

Στο συγκεκριμένο βίντειο γνωρίζουμε για πρώτη φορά τη συσκευή βγάζοντας τη από την συσκευασία της, και ανακαλύπτοντας τα βασικά της χαρακτηριστικά. Σε αυτά ξεχωρίζει πιθανοτατα η ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 5.000 mAh που μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα ικανοποιητικούς χρόνους λειτουργίας αλλά και αναμονής. Η οθόνη του έχει επίσης αρκετά μεγάλο μέγεθος στις 6.5 ίντσες, προκειμένου να είναι άνετη σε καθημερινή χρήση. Η ανάλυση της είναι χαμηλότερη από το συνηθισμένο, στα 1600×720 pixels, μια παραχώρηση που δυστυχώς έπρεπε να γίνει ώστε να διατηρηθεί το κόστος σε λογικά επίπεδα.

Το Realme C3 έρχεται με τρεις διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του, οι δύο από τις οποίες μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες. Η βασική από αυτές είναι στα 12ΜΡ και έχει ένα ιδιαίτερα αποδοτικό διάφραγμα f/1.8 που θεωρητικά της επιτρέπει να βγάζει καλές φωτογραφίες ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η δεύτερη κάμερα είναι λιγότερο συνηθισμένη, και έχει έναν Macro φακό για φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση. Η ανάλυση της είναι στα 2ΜΡ και παρέχει απλά τη συγκεκριμένη δυνατότητα, που πλέον θεωρείται αρκετά χρήσιμη ακόμα και στην οικονομική κατηγορία τιμής.

Η συσκευή θα έρθει στην Ελληνική αγορά σε έκδοση με 32GB αποθηκευτικού χώρου και 3GB μνήμης RAM, με τον Helio G70 επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό. Οι επιδόσεις είναι στα ίδια επίπεδα με κάποιες από τις συσκευές του ανταγωνισμού, ενώ καταφέρνουν να ξεπεράσουν και μάλιστα με σχετική άνεση, συσκευές όπως τα Galaxy A20e και Galaxy A10 της Samsung που έχουν παρόμοια τιμή πώλησης.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει φυσικά και το αναλυτικό μας Review.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights