Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus Nord CE 5G: Τα απαραίτητα σε λογικό κόστος

OnePlus Nord CE 5G: Τα απαραίτητα σε λογικό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Η OnePlus συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη σημασία και στην μεσαία κατηγορία τιμής, αφού είναι δεδομένο ότι πρέπει να συμμετέχει και σε αυτή προκειμένου να “αναπτυχθεί” ακόμα περισσότερο. Πριν περίπου ένα χρόνο, το OnePlus Nord ήταν το πρώτο Smartphone της εταιρείας που… επέστρεψε στην λογική των οικονομικών συσκευών με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Το OnePlus Nord CE 5G, είναι ένα Smartphone με ακόμα χαμηλότερο κόστος, και το CE είναι τα αρχικά του Core Edition, περιγράφοντας ακριβώς ότι προσπαθεί να προσφέρει τα “βασικά” που χρειάζεται κάποιος στην καθημερινότητα του.

Έρχεται με τον Snapdragon 750G επεξεργαστή στο εσωτερικό του, μια AMOLED οθόνη στα 90Hz και τρεις κάμερες με την βασική από αυτές να είναι στα 64mp. Τυπικά, όλα αυτά μπορεί να τα βρει κανείς σε πολλές ακόμα συσκευές της μεσαίας κατηγορίας, οι οποίες πλέον δεν έχουν και σημαντική διαφορά στο κόστος σε σύγκριση με το νέο OnePlus. Η εταιρεία θεωρεί και εν μέρη έχει δίκιο, ότι το OxygenOS γραφικό της περιβάλλον είναι ένα πλεονέκτημα, και κάτω από αυτό συνεχίζει να τρέχει το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google. Το Smartphone έχει μια μπαταρία στα 4.500mAh και φορτίζει ικανοποιητικά γρήγορα με 30W μέσω του WarpCharge 30T προτύπου της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights