Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ένα “μικρό” εορταστικό Giveaway

Ένα “μικρό” εορταστικό Giveaway

απο Kostas Gliatiotis

ΌΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την συμμετοχή στην κλήρωση, αρκεί ένα Like στο συγκεκριμένο βίντεο και ΕΝΑ σχόλιο κάτω από αυτό. Επιπλέον σχόλια δεν αυξάνουν τις πιθανότητες… επιτυχίας, αφού ένα για τον καθένα θα υπολογιστεί από το Commentpicker.com.

Όταν κάποιος έχει… περισσότερα από όσα χρειάζεται, είναι πάντα προτιμότερο να τα μοιραστεί με κάποιον. Τρία διαφορετικά (έστω και απλά) Smartphones λοιπόν, και τρία διαφορετικά ασύρματα Blutooth ακουστικά, είναι τα δώρα στο συγκεκριμένο εορταστικό Giveaway. Το Morotola Defy, δύο Smartphones της… Cubot για κάποιο λόγο, και τα OnePlus Buds pro, Huawei Freebuds 4i και Honor Earbuds Magic Lite.

Η κλήρωση θα γίνει μέσω του Commentpicker.com για μια ακόμα φορά, για πλήρη διαφάνεια και πραγματικά τυχαία επιλογή των έξι διαφορετικών νικητών. Την πρώτη ημέρα του νέου έτους λοιπόν, στις 20.00 το βράδυ θα είναι Live το βίντεο της κλήρωσης με τους τυχερούς νικητές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

giorgos pantelias 18/12/2021 - 21:26

να εισαι καλα φιλε ελπιζω να τα παρουν φτωχοι ανθρωποι καλα χριστουγεννα και καλη προτωχρονια σας ευχομαι

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights