Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme GT2 Pro Review: Σχεδόν “τέλειο”

Realme GT2 Pro Review: Σχεδόν “τέλειο”

απο Kostas Gliatiotis

Για κάθε εταιρεία στον χώρο των Smartphones (και όχι μόνο…) έρχεται η ώρα που πρέπει να… ωριμάσει και να ανταγωνιστεί ευθέως τις υπόλοιπες στον χώρο. Η ώρα που πρέπει να σταματήσει να δίνει έμφαση στο να προσφέρει οικονομικότερες προτάσεις με μικρές ή μεγαλύτερες παραχωρήσεις, και να σχεδιάσει κορυφαία προϊόντα σε κάθε κατηγορία τιμής που συμμετέχει. Για την Realme φαίνεται ότι έχει έρθει αυτή η ώρα, με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά η εταιρεία είναι πλέον γνωστή και αποδεκτή εκτός Ινδίας και Κίνας, αρκετά ώστε θεωρητικά τουλάχιστον να μην αποτελεί την «οικονομική» εναλλακτική, αλλά έναν αξιόλογο … αντίπαλο.

Από αυτό όμως, μέχρι το να μπορεί να πείσει το αγοραστικό κοινό να επιλέξει ένα δικό της Smartphone στην υψηλότερη κατηγορία τιμής, υπάρχει μια διαφορά. Το Realme GT2 Pro είναι το Smartphone που πρέπει να καλύψει αυτή τη διαφορά, και αν μη τι άλλο είναι εξοπλισμένο με (σχεδόν) όλα όσα χρειάζεται για να το κάνει αυτό.

Το ερώτημα είναι περισσότερο το αν τελικά καταφέρνει να πείσει όσο χρειάζεται ώστε στα περίπου 800 ευρώ που κοστίζει επίσημα στη χώρα μας, ανάλογα και με την έκδοση, να επιλέξει κάποιος αυτό αντί για κάποια πρόταση του ανταγωνισμού του.

Σχεδιασμός.

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον εξωτερικό σχεδιασμό του Realme GT2 Pro και είναι βέβαιο ότι αυτή είναι μια σωστή επιλογή. Παρόλα αυτά, έχει επιλέξει να το κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο, προσπαθώντας να εστιάσει στην «μοναδικότητα» λόγω της σχεδίασης για μια ακόμα φορά με κάποιον γνωστό σχεδιαστή.

Αυτό όμως που έχει πραγματικά σημασία στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Realme GT2 Pro, είναι να είναι κατασκευασμένο από τα υλικά που θεωρεί κανείς δεδομένα και «απαιτούμενα» στα χρήματα αυτά.

Εδώ δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό παράπονο από το Realme GT2 Pro, αφού πληρεί όλες τις … προϋποθέσεις αυτές. Το πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, που προσφέρει και την διαφορετική αίσθηση στο χέρι, αλλά και την στιβαρότητα που όπως είπαμε θεωρείται δεδομένη.

Αντίστοιχα, και το πίσω μέρος του είναι κατασκευασμένο από γυαλί, και εδώ η εταιρεία δίνει την προσωπική της «πινελιά» για μια ακόμα φορά. Το Realme GT2 Pro έχει μια γυάλινη επιφάνεια με μια σίγουρα διαφορετική υφή που το κάνει να μοιάζει με κάτι ανάμεσα σε χαρτί και… δέρμα όσο μπορεί να υφίσταται αυτό σε μια γυάλινη επιφάνεια.

Η υπογραφή του σχεδιαστή, στο πίσω μέρος και δίπλα στο πλαίσιο για τις τρεις κάμερες του, είναι λιγότερο σημαντική, ενώ θα μπορούσε και να απουσιάζει πλήρως.

Αυτό όμως το πλαίσιο για τις τρεις κάμερες είναι μάλλον το μοναδικό σημείο στο οποίο η εταιρεία δεν προσπάθησε όσο θα ήταν ιδανικό στο Realme GT2 Pro. Είναι πρακτικά ίδιο σε εμφάνιση με άλλα Smartphones της εταιρείας, όπως το GT Neo 2, Realme 9 Pro Plus και Realme 9i με μια μικρή διαφορά απλά στο μέγεθος του.

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, στο κάτω μέρος του Realme GT2 Pro υπάρχει το βασικό του ηχείο, δίπλα στην USB Type-C θύρα. Το ηχείο αυτό λειτουργεί σε συνδυασμό με το ακουστικό για στερεοφωνικό ήχο, όχι όμως απαραίτητα με την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Αρχικά, προφανώς υπάρχει μια διαφορά στην ένταση, αφού ο ήχος «βγαίνει» από την μικρή γρίλια του ακουστικού, ένα φαινόμενο που είναι παρόλα αυτά πιο εύκολα αισθητό όταν κλείσει κάποιος με το χέρι του το βασικό ηχείο.

Η απόδοση τους όμως είναι αυτή που αφήνει περιθώρια βελτίωσης. Η ένταση είναι ικανοποιητική, όμως στο μέγιστο επίπεδο της μειώνεται αισθητά η ποιότητα του ήχου, ενώ το Realme GT2 Pro φάινεται να δυσκολεύεται και σε χαμηλότερες συχνότητες κατά την αναπαραγωγή «μπάσου».

Τέλος, αν απουσιάζουν κάποια στοιχεία από το Realme GT2 Pro που θα μπορούσαν ή θα έπρεπε να υπάρχουν ανάλογα με την οπτική γωνία του καθενός, αυτά είναι η πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, και η ασύρματη φόρτιση.

Οθόνη.

Ο επόμενος τομέας στον οποίο δείχνει ότι έχει… ωριμάσε η εταιρεία, είναι αυτός της οθόνης του Realme GT2 Pro. Πλέον η Realme δεν αποτελεί τον «φτωχό» συγγενή του Group της ΒΒΚ κάτι που σημαίνει ότι το Realme GT2 Pro μπορεί να έχει μια κορυφαία τεχνικά και μέχρι ένα σημείο και σε απόδοση οθόνη.

Το τεχνικό κομμάτι είναι άκρως εντυπωσιακό από κάθε άποψη. Το LTPO 2 AMOLED Panel που έχει επιλέξει η εταιρεία για το Realme GT2 Pro έχει διαγώνιο 6.7 ιντσών και υψηλή ονομαστική ανάλυση στα 3216×1440 pixels. Είναι ένα από τα ελάχιστα Smartphones της εταιρείας με 1440p/WQHD οθόνη, και αυτό είναι πλεονέκτημα σε κάθε περίπτωση.

Το LTPO 2 στα χαρακτηριστικά του, είναι ο διαφορετικός τρόπος κατασκευής του συγκεκριμένου Panel που του επιτρέπει να μεταβάλλει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε ένα μεγαλύτερο εύρος. Θεωρητικά αυτό είναι ανάμεσα σε 120 και 1 μόλις Hz για θεωρητικά μεγαλύτερη εξοικονόμιση ενέργειας. Προφανώς και στην πράξη, η διαφορά ανάμεσα στα 10 και το 1 Hz είναι πολύ μικρή σε κατανάλωση ενέργειας, και όπως και σε συσκευές του ανταγωνισμού του, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι περισσότερο για λόγους εντυπωσιασμού χρήσιμό παρά στην πράξη.

Όμως αυτό που δυστυχώς και στο Realme GT2 Pro δεν έχει καταφέρει να διορθώσει η εταιρεία, είναι το πως ο ρυθμός αυτός ανανέωσης προσαρμόζεται στην πράξη. Δυστυχώς το Smartphone συνεχίζει να παράγει πολλές από τις εφαρμογές στα 60Hz ακόμα και κάποιες όπως το Google Play Store που δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνει. Ακόμα πιο «ενοχλητικός» είναι ο συγκεκριμένος περιορισμός σε παιχνίδια, ειδικά σε ένα Smartphone όπως το Realme GT2 Pro που έχει προφανώς την ισχύ που χρειάζεται για να «παίξει» τα παιχνίδια αυτά με περισσότερα από 60fps.

Αυτό που φαίνεται ότι κάνει σχεδόν πάντα σωστά όμως η οθόνη του Realme GT2 Pro είναι να επιλέγει τον ρυθμό ανανέωσης που «ταιριάζει» σε κάθε βίντεο που προβάλλει. Αυτά είναι συνήθως στα 30fps και αντίστοιχα πρέπει να λειτουργεί στα 30Hz σε εφαρμογές όπως το Youtube, με λιγότερο περιεχόμενο στα 60fps. Σε εφαρμογές που προβάλλουν ταινίες, και όταν αυτές είναι στα 24fps η οθόνη του Realme GT2 Pro μπορεί να μειώσει αντίστοιχα στα 24fps τον ρυθμό ανανέωσης της με προφανή και πάλι πλεονεκτήματα στην κατανάλωση ενέργειας.

Επιστρέφοντας τώρα για λίγο στο κομμάτι της κατανάλωσης ενέργειας, η εταιρεία φαίνεται ότι δεν νιώθει «σίγουρη» για την κατανάλωση ενέργειας του συγκεκριμένου Panel με την αυξημένη ονομαστική ανάλυση. Υπάρχει λοιπόν στο μενού των ρυθμίσεων της οθόνης, μια επιλογή για αυτόματη αλλαγή της ανάλυσης ανάλογα με την περίπτωση, αλλά ευτυχώς και η δυνατότητα να την «κλειδώσει» κανείς στην μεγιστή ονομαστική. Μπορεί ακόμα να επιλέξει χειροκίνητα και την λειτουργία της σε FullD+ Mode προκειμένου να περιορίζει μονίμως την κατανάλωση ενέργειας.

Με δεδομένη την σημαντική διαφορά σε απαιτήσεις ανάμεσα στις δύο αυτές διαφορετικές αναλύσεις,  η επιλογή αυτή έχει περισσότερη πρακτική χρησιμότητα από την μείωση του ρυθμού ανανέωσης κάτω από το 1Hz.

Δυστυχώς όμως, φαίνεται ότι ένα από τα χαρακτηριστικά που δηλώνει η εταιρεία για το Realme GT2 Pro απέχει από την πραγματικότητα. Η μέγιστη θεωρητική φωτεινότητα στα 1.300nits διαφέρει από την πραγματική που είναι λίγο πάνω από 600 nits χειροκίνητα και μπορεί να ξεπεράσει κατά λίγο και πάλι τα 800nits αυτόματα όταν χρειάζεται.

Χρωματικά τέλος, το Realme GT2 Pro συνεχίζει μια «περίεργη» παράδοση της εταιρείας. Το γραφικό περιβάλλον και σχεδόν οτιδήποτε άλλο, προβάλλεται στην οθόνη του με πιο … μουντά και λιγότερο έντονα χρώματα από το συνηθισμένο σε συσκευές άλλων εταιρειών. Αυτό το φαινόμενο δεν είναι άμεσα ορατό, παρά μόνο αν το παρατηρήσει κανείς, ενώ η οθόνη εκμεταλλεύεται το διαθέσιμο χρωματικό της εύρος με τον καλύτερο τρόπο στην προβολή ταινιών και βίντεο.

Τέλος, αν και παραδοσιακά δεν αποτελεί χαρακτηριστικό της ίδιας της οθόνης, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι «ενσωματωμένος» σε αυτή. Συνεχίζει και αυτός την πολύ καλή παράδοση της εταιρείας, στη χρήση αισθητήρων με πολύ καλή απόκριση, αξιόπιστη λειτουργία και άμεσο ξεκλείδωμα του Realme GT2 Pro. Μάλιστα είναι τοποθετημένος και λίγο πιο «ψηλά» από το συνηθισμένο σε Smartphones του ΒΒΚ group κάτι που κάνει και πιο εύκολη τη χρήση του.

Κάμερες.

Ο τομέας στον οποίο χωρίς καμία αμφιβολία έχει επίσης δώσει ιδιαίτερη έμφαση η εταιρεία στο Realme GT2 Pro είναι αυτός των καμερών στο πίσω μέρος του. Από το τεχνικό κομμάτι μέχρι την πραγματική τους απόδοση, είναι αξιόλογο το τι μπορεί να κάνει η εταιρεία μέσα σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία του μάλλον αδύναμου σε αυτόν τον τομέα, Realme GT.

Στο τεχνικό κομμάτι, η βασική κάμερα του Realme GT2 Pro χρησιμοποιεί τον αποδεδειγμένα αποδοτικό ΙΜΧ766 αισθητήρα των 50mp που κατασκευάζει η Sony. Με ένα σχετικά μεγάλο μέγεθος στο 1/1.65”, OIS και Dual Pixel Auto focus, είναι απόλυτα ικανοποιητικός σε «εξοπλισμό» για πραγματικά καλές φωτογραφίες.

Αυτό επαληθεύεται και στην πράξη, με το Realme GT2 Pro να βγάζει με διαφορά τις καλύτερες φωτογραφίες σε Smartphone της εταιρείας μέχρι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχουν εντυπωσιακά επίπεδα λεπτομέρειας, πολύ καλό δυναμικό εύρος και ιδιαίτερα ρεαλιστικά χρώματα.

Εδώ μάλιστα, ακόμα και με τη χρήση του ΑΙ Mode, το Realme GT2 Pro έχει περιορίσει σημαντικά το φαινόμενο να προσπαθεί να βγάλει ζωντανές και έντονες φωτογραφίες ακόμα και όταν αυτό ξεπερνά τα όρια του ρεαλιστικού.

Ο συνδυασμός όμως του τεχνικά πολύ καλού αισθητήρα με τις βελτιώσεις σε επίπεδο λογισμικού που εχει κάνει η εταιρεία, είναι πιο έντονα εμφανής σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού. Εδώ το Realme GT2 Pro μπορει να βγάλει πραγματικά πολύ καλές φωτογραφίες όπως και αν τις κρίνει κάποιος.

Η λεπτομέρεια διατηρείται σε κορυφαία επίπεδα και πάλι, οι φωτογραφίες ειναι χρωματικά σωστές και το δυναμικό εύρος είναι αρκετά ικανοποιητικό ακόμα και σε δύσκολα πιο σκοτεινά κομμάτια κάθε φωτογραφίας. Το Night mode βελτιώνει ακόμα περισσότερο την απόδοση αυτή, με τις φωτογραφίες να είναι λίγο πιο φωτεινές, σπάνια όμως σε μη ρεαλιστικά επίπεδα.

Αν τώρα η βασική κάμερα του Realme GT2 Pro ξεχωρίζει με την απόδοση της, η δεύτερη με τον Ultra wide φακό ξεχωρίζει με το πόσο «διαφορετική» είναι από το συνηθισμένο. Ο αισθητήρας των 50mp και εδώ, αυτή τη φορά κατασκευασμένος από τη Samsung, βρίσκεται πίσω από έναν φακό με ένα εντυπωσιακά ευρύ πλάνο στις 150 μοίρες.

Για λόγους ευκολίας όμως, αλλά και απόδοσης, οι φωτογραφίες σε κανονικές συνθήκες έχουν ένα οπτικό πεδίο περίπου 118 μοιρών. Σε αυτή την περίπτωση είναι εμφανές ότι ο αισθητήρας χρησιμοποιεί το τμήμα στο κέντρο του που αντιστοιχεί στο οπτικό αυτό πεδίο, κάτι που έχει επιπτώσεις στην λεπτομέρεια κάθε φωτογραφίας. Όμως χρωματικά, είναι και πάλι άριστες, όπως και το δυναμικό εύρος.

Στην κατηγορία περισσότερα της εφαρμογής της κάμερας, θα βρει κανείς όμως δύο ακόμα διαφορετικά Modes για να εκμεταλλευτεί την κάμερα αυτή. Το πρώτο δίνει πρόσβαση σε ολόκληρο το οπτικό πεδίο των 150 μοιρών του συγκεκριμένου αισθητήρα, με το αποτέλεσμα να είναι σίγουρα διαφορετικό και ενδιαφέρον.

Οι φωτογραφίες έχουν ένα πραγματικά μεγάλο πλάνο, και αναμενόμενα αλλοιώσεις στα σχήματα στις άκρες του πλάνου. Είναι χρήσιμες περισσότερο όταν θέλει κάποιος να «τονίσει» το πλάνο με ένα τόσο ευρύ οπτικό πεδίο, αφού και εδώ ακόμα και ο αισθητήρας των 50mp έχει περιορισμούς στην λεπτομέρεια που μπορεί να αποτυπώσει.

Το δεύτερο Mode εξομοιώνει έναν fish-eye φακό με ένα … στρογγυλό οπτικό πεδίο και επίτηδες έντονη παραμόρφωση. Προφανώς είναι χρήσιμο όταν θέλει κάποιος να τονίσει αυτό που φωτογραφίζει με αυτόν τον τρόπο. Επειδή μάλιστα η επεξεργασία γίνεται σε επίπεδο λογισμικού, η λεπτομέρεια είναι και πάλι χαμηλότερη από το ιδανικό

Το Night mode λειτουργεί με την Ultra wide κάμερα του Realme GT2 Pro, όμως μόνο στο «κανονικό» οπτικό πεδίο των 118 μοιρών. Εδώ οι φωτογραφίες είναι σε κάθε περίπτωση ικανοποιητικές, αν και θα μπορούσε να πει κανείς ότι φαίνεται η διαφορά του αισθητήρα αυτου σε σύγκριση με αυτόν της βασικής κάμερας του Smartphone.

Για την Τρίτη και τελευταία κάμερα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η εταιρεία έχει κάνει μια τουλάχιστον έξυπνη για το πόσο διαφορετική είναι, επιλογή. Χρησιμοποιεί έναν μικροσκοπικό φακό, που επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών από πραγματικά πολύ μικρή απόσταση.

Εδώ οι φωτογραφίες θυμίζουν αυτό που μπορεί να δει κανείς με ένα μικροσκόπιο και είναι κάτι το διαφορετικό και ενδιαφέρον στις περιπτώσεις που θα θελήσει κανείς να φωτογραφίσει κάτι με αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα, επειδή πρέπει να πλησιάσει ιδιαίτερα κοντά στο αντικείμενο της φωτογραφίας ο ιδιοκτήτης του Realme GT2 Pro, η επιλογή της συγκεκριμένης κάμερας, ενεργοποιεί αυτόματα και τα δύο LED Flash στο πίσω μέρος του ώστε να υπάρχουν ικανοποιητικά επίπεδα φωτισμού.

Επιδόσεις.

Αναμενόμενα, στο εσωτερικό του Realme GT2 Pro υπάρχει ο νεότερος και ισχυρότερος Snapdragon 8gen1 επεξεργαστής της Qualcomm. Τεχνικά είναι βελτιωμένος με κάθε τρόπο σε σύγκριση με τον αμέσως προηγούμενο Snapdragon 888 της ίδιας εταιρείας.

Από τον νέο X2 πυρήνα επεξεργασίας, τους τρεις Α710 που αντικαθιστούν τους Α78 και τους μικρότερους αλλά σημαντικά πιο ισχυρούς πλέον Α510 στη θέση των Α55. Όμως όπως είναι ήδη γνωστό, και δυστυχώς ήταν μάλλον αναμενόμενο, ο Snapdragon 8gen1 συνεχίζει την κακή παράδοση του προκατόχου του σε θερμοκρασία λειτουργίας και κατανάλωση ενέργειας.

Το Realme GT2 Pro έχει ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ψύξης προκειμένου να τον… διαχειριστεί, ένα σύστημα που πετυχαίνει μέχρι ένα σημείο το σκοπό του. Όμως ο Snapdragon 8gen1 είναι δυστυχώς σχεδιασμένος για μια ακόμα φορά να στοχεύει για εντυπωσιακά υψηλη απόδοση την οποία όμως δεν μπορεί να διατηρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το σύστημα ψύξης του Realme GT2 Pro προσπαθεί και απλά πετυχαίνει να κάνει το διάστημα αυτό λίγο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, όμως και πάλι κάποια στιγμή και σχετικά σύντομα, η απόδοση του Snapdragon 8gen1 θα μειωθεί σημαντικά.

Η μείωση αυτή θα τον φέρει πρακτικά στα ίδια επίπεδα με αυτά που πετυχαίνει σε καλές συνθήκες θερμοκρασίας ο αμέσως προηγούμενος Snapdragon 888. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την απόδοση σε καθημερινή χρήση.

Αντίστοιχα, και η Adreno 730 GPU στο εσωτερικό του Snapdragon 8gen1 δυστυχώς εστιάζει στον εντυπωσιασμό και όχι στην πραγματική απόδοση σε συνεχόμενη χρήση. Με κατανάλωση ενέργειας που μπορεί να φτάσει τα…13W (!!), είναι αναμενόμενο ότι κανένα σύστημα παθητικής ψύξης στο εσωτερικό ενός Smartphone δεν μπορεί να εμποδίσει την υπερβολή αύξηση της θερμοκρασίας λειτουργίας της Adreno 730.

Αυτό σημαίνει ότι παρότι σε Benchmarks με σύντομη διάρκεια η απόδοση της φτάνει κοντά στα επίπεδα αυτής του A15 Bionic της Apple και μάλιστα στην έκδοση των iPhone 13 Pro και Pro Max, η απόδοση αυτή μειώνεται και μάλιστα εντυπωσιακά γρήγορα και πολύ.

Η απόδοση που μπορεί να διατηρήσει είναι κατά 40% χαμηλότερη, κάτι που παρόλα αυτά και πάλι δεν είναι ορατό σε καθημερινή χρήση. Ακόμα και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια στον χώρο των Android Smartphones δεν μπορούν να ξεπεράσουν το 30-35% της απόδοσης της Adreno 730. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και για τα επόμενα χρόνια, και ακόμα και με μειωμένη απόδοση λόγω θερμοκρασίας, το Realme GT2 Pro θα μπορεί να παίξει τα πάντα χωρίς πρόβλημα.

Αυτό, αν εξαιρέσει κανείς τον ενοχλητικό περιορισμό που αναφέραμε, που δεν αφήνει σε επίπεδο λογισμικού κανένα παιχνίδι να ανέβει πάνω από τα 60fps και η οθόνη αντίστοιχα πάνω από τα 60fps.

Μπαταρία.

¨Ενας ακόμα τομεάς στον οποίο είναι χωρίς αμφιβολία βελτιωμένο το Realme GT2 Pro είναι αυτός της μπαταρίας. Η χωρητικότητα της έχει αυξηθεί στα 5.000mAh και σε συνδυασμό με την συνεχόμενη προσαρμογή του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης, αλλά και του ελέχγου των εφαρμογών από το λειτουργικό σύστημα, προσφέρει στο Smartphone πραγματικά καλούς χρόνους λειτουργίας και αναμονής.

Το να βγάλει κανείς μια ημέρα ιδιαίτερα έντονης χρήσης με το Realme GT2 Pro είναι ιδιαίτερα εύκολο, σε βαθμό που εντυπωσιάζει σε σύγκριση με το τι είναι συνηθισμένο πλέον για Smartphones με αντίστοιχα κορυφαία χαρακτηριστικά.

Μόνο η Gaming χρήση μπορεί να μειώσει εντυπωσιακά γρήγορα την απόδοση της, κάτι που είναι μάλλον όμως αναμενόμενο.

Τέλος, το Realme GT2 Pro φορτίζει εντυπωσιακά γρήγορα όπως είναι μάλλον αναμενόμενο πλέον σε όλα τα Smartphones της εταιρείας. Με 65W λοιπόν, η μπαταρία μπορεί να γεμίσει πλήρως σε περίπου 45 λεπτά σε κανονικές συνθήκες θερμοκρασίας και όταν δεν χρησιμοποιείται ταυτόχρονα το Realme GT2 Pro.

Συμπέρασμα.

Όπως είπαμε και στην αρχή του συγκεκριμένου Review, είναι δύσκολο για την Realme να «ζητήσει» 800 ευρώ περίπου για ένα δικό της Smartphone σε μια αγορά που σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν πιο «καταξιωμένοι» ανταγωνιστές της.

Αν όμως υπάρχει ένα Smartphone που μπορεί τεχνικά, πρακτικά και σε πλήρη εμπειρία χρήσης να δικαιολογήσει τα χρήματα αυτά τότε είναι σίγουρα το Realme GT2 Pro. Από την κορυφαία οθόνη του, έστω και με περιορισμούς, στις πραγματικά άριστες κάμερες του και την όπως πρέπει πολυτελή κατασκευή του, είναι ένα Smartphone που δεν έχει τίποτα να… ζηλέψει από τον ανταγωνισμό του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights