Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S22 Ultra video Review: Το καλύτερο στο είδος του

Samsung Galaxy S22 Ultra video Review: Το καλύτερο στο είδος του

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Samsung Galaxy S22 Ultra είναι με διαφορά το καλύτερο Smartphone που έχει κατασκευάσει η εταιρεία, και αυτό είναι το αναλυτικό του Review. Ακόμα και αν οι βελτιώσεις σε συγκριση με τον προκάτοχο του δεν είναι άμεσα ορατές, είναι ένα συνολικά “καλύτερο” Smartphone από το Galaxy S21 Ultra. Έχει προφανώς μια ακόμα καλύτερη Dynamic AMOLED 2X οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης που μπορεί να κατέβει πλέον στο… 1Hz, με φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει τα 1.750nits και φυσικά υποστήριξη για το S-Pen

Αυτό είναι πλέον ενσωματωμένο στο Galaxy S22 Ultra, ακριβώς όπως και στις συσκευές της σειράς Galaxy Note, και έρχεται με βελτιωμένη απόκριση που πλέον έχει μειωθεί στα μόλις 2.8ms. Οι κάμερες του νέου Smartphone διατηρούν όλα τα χαρακτηριστικά του προκατόχου του, με εμφανείς βελτιώσεις σε επίπεδο λογισμικού. Η “τεχνητή” νοημοσύνη βελτιώνει τις φωτογραφίες σε σχεδόν όλες τις συνθήκες, και το Nightography Mode υπόσχεται ακόμα καλύτερες και πιο φωτεινές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο νέος Exynos 2200 επεξεργαστής που σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια η Samsung, μαζί με μια κάρτα γραφικών που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την AMD και βασίζεται στην αρχιτεκτονική RDNA 2, με Ray tracing. Τέλος, η μπαταρία του Galaxy S22 Ultra παραμένει στα 5.000mAh, φορτίζει όμως επιτέλους σημαντικά πιο γρήγορα με 45W.

Ακολουθήστε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights