Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia G11 Unboxing video

Nokia G11 Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Το Nokia G11 είναι το νεότερο Budget Smartphone της εταιρείας, και παραδοσιακά πλέον, αυτό είναι το unboxing video του. Στη χώρα μας κοστίζει επίσημα 179 ευρώ για την μια και μοναδική του έκδοση με 64GB διαθέσιμου χώρου και 4GB RAM, σε μια κατηγορία που “καταφέρνει” να είναι πιο ανταγωνιστικό από το συνηθισμένο.

Η Nokia είναι από τις ελάχιστες εταιρείες πλέον, που συμμετέχει στο Android One πρόγραμμα της Google, και το G11 χρησιμοποιεί Stock Android 11 με ελάχιστες επεμβάσεις. Στο εσωτερικό του έχει έναν επεξεργαστή της Unisoc και συγκεκριμένα τον T606, σε μια εποχή που οι ελλείψεις σε ημιαγωγούς κάθε είδους δυστυχώς συνεχίζονται.

Έχει μια βασική κάμερα στα 13mp, η οποία διαθέτει Night mode, κάτι που δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν θεωρείται δεδομένο. Σύμφωνα με την Nokia, το G11 μπορεί να προσφέρει έως και 3 ημέρες λειτουργίας με την μπαταρία των 5.050mAh που έχει στο εσωτερικό του, η οποία παρόλα αυτά φορτίζει ικανοποιητικά γρήγορα με 18W.

Βρείτε μας σε Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile

Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/

Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights