Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Pad 6S Pro Video Review
xiaomi pad 6s pro

Xiaomi Pad 6S Pro Video Review

απο Kostas Gliatiotis

To Xiaomi Pad 6S Pro είναι το ικανότερο Tablet της εταιρείας, και αυτό είναι πλέον το αναλυτικό του review. Έρχεται στη χώρα μας επίσημα σε μια λογική τιμή πώλησης για αυτά που προσφέρει σαν σύνολο. Η 12.4 ιντσών οθόνη του, είναι ένα LCD Panel που όμως έχει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η ανάλυση στα 3048×2032 Pixels είναι σημαντικά υψηλότερη από το συνηθισμένο ακόμα και σε αυτό το μέγεθος, ενώ είναι ένα Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Είναι ταυτόχρονα και εντυπωσιακά φωτεινή για μια οθόνη αυτού του είδους, ενώ προφανώς υποστηρίζει κανονικά και σωστά την προβολή HDR περιεχομένου.

Στο εσωτερικό του Pad 6S Pro βρίσκεται ο παλαιότερος χρονολογικά, αλλά με κορυφαία απόδοση μέχρι και σήμερα, Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm, και συνδυάζεται με 8 GB RAM και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, στην έκδοση που πωλείται επίσημα στη χώρα μας.

Το Tablet “τρέχει” το Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google και πάνω από αυτό βρίσκεται το νεότερο και ιδιαίτερα αποδοτικό, HyperOS γραφικό περιβάλλον της Xiaomi.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 10.000mAh και η απόδοση της είναι αυτή που περιμένει κανείς σε ένα tablet με αυτό το μέγεθος. Φορτίζει όμως και όσο γρήγορα πρέπει πλέον, με 120W σε πλήρη αντίθεση με τις περισσότερες προτάσεις του ανταγωνισμού. Φυσικά, και ο φορτιστής περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights