Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco F6 Video Review: Επιδόσεις σε τιμή ευκαιρίας

Poco F6 Video Review: Επιδόσεις σε τιμή ευκαιρίας

απο Kostas Gliatiotis

To Poco F6 είναι το ισχυρότερο και με διαφορά μάλιστα smartphone στην κατηγορία του, και αυτό είναι πλέον το αναλυτικό του review. Για μια ακόμα φορά η εταιρεία σωστά δίνει έμφαση στις επιδόσεις του Poco F6 χωρίς όμως να θυσιάζει σχεδόν όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να προσφέρει ένα smartphone αυτού του είδους.

Το Poco F6 έχει στο εσωτερικο του τον εντυπωσιακά ισχυρό snapdragon 8s Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm, και μάλιστα σε συνδυασμό με 12GB RAM και 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Οι επιδόσεις του συγκεκριμένου επεξεργαστή είναι με χαρακτηριστική άνεση οι καλύτερες σε smartphone με κόστος έως 500 ευρώ, και συνδυάζονται με αντίστοιχα καλή κατανάλωση ενέργειας αλλά και περιορισμένη παραγωγή θερμότητας.

Η οθόνη του Poco F6 είναι και αυτή με τη σειρά της τεχνικά, και σε απόδοση καλύτερη από το συνηθισμένο. Η διαγώνιος είναι για μια ακόμα φορά στις 6.67 ίντες, όμως η ανάλυση της είναι λίγο υψηλότερη από το συνηθισμένο του FullHD+ και πιο συγκεκριμένα, 2712×1220 Pixels. Είναι και ένα πραγματικά φωτεινό AMOLED panel με φωτεινότητα έως 1.200nits σε ολόκληρη την επιφάνεια του. Μπορεί να αλλάζει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 60,90 και 120Hz και υποστηρίζει κανονικά, σωστά και πλήρως την προβολή HDR περιεχομένου με το HDR10+ αλλά και το Dolby Vision HDR πρότυπο.

Οι κάμερες του Poco F6 είναι ο μοναδικός τομέας που δεν ξεχωρίζει στην κατηγορία του, παρότι η απόδοση τους είναι σημαντικά καλύτερη από το αμέσως προηγούμενο μοντέλο. Η βασική κάμερα έχει πλέον ανάλυση 50mp, αλλά με τον νέο ΙΜΧ882 αισθητήρα της Sony. Η απόδοση της είναι καλύτερη σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, και ειδικά το βράδυ, είναι πάντα χρήσιμο το OIS στον φακό της.

Τέλος, η μπαταρία του Poco F6 έχει χωρητικότητα 5.000mAh για μια ακόμα φορά, και η απόδοση της είναι απόλυτα ικανοποιητική για μια συσκευή με αυτές τις επιδόσεις, και μια πραγματικά φωτεινή οθόνη. Προφανώς φορτίζει και όσο γρήγορα πρέπει, και πλέον πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο της σειράς, με 90W και έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights