Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Αυτό είναι το Oneplus Nord 4 (Unboxing video)

Αυτό είναι το Oneplus Nord 4 (Unboxing video)

απο Kostas Gliatiotis

To Oneplus Nord 4 είναι το νεότερο smartphone της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία, και έρχεται με όλες τις βελτιώσεις που περιμένει κανείς σε σύγκριση με το εντυπωσιακό μέχρι και σήμερα προηγούμενο Oneplus Nord 3. Όπως πάντα το γνωρίζουμε μαζί στο unboxing video του.

Στο εσωτερικό του Oneplus Nord 4 βρίσκεται ο Snapdragon 7+ Gen 3 επεξεργαστής της Qualcomm, με επιδόσεις σημαντικά καλύτερες από το συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Το + στην ονομασία του δηλώνει ότι είναι η ισχυρότερη διαθέσιμη έκδοση του συγκεκριμένου επεξεργαστή, και στο Oneplus Nord 4 έρχεται σε συνδυασμό με 512GB αποθηκευτικού χώρου και 16GB RAM, ενώ τρέχει το Oxygen OS 14.1 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, πάνω από το Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google.

Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του είναι σωστά δύο, και η βασική από αυτές έχει πλέον τον LYT-600 αισθητήρα της Sony με ανάλυση 50mp, OIS στον φακό της και βελτιωμένη απόδοση ειδικά σε χαμηλότερο φωτισμό. Η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό παρόλα αυτά διατηρεί την ανάλυση των 8mp που σε ένα smartphone με αυτές τις επιδόσεις είναι πιο εύκολο να δικαιολογήσει κανείς.

Η οθόνη του Oneplus Nord 4 είναι ένα OLED Panel στις 6.74 ίντσες με ανάλυση 2772×1240 pixels και φυσικά 120Hz ρυθμό ανανέωσης, ενώ έχει και επίπεδα φωτισμού που φτάνουν θεωρητικά έως και τα 2.150nits.

Τέλος , η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.500mAh, είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο με την απόδοση που αυτό προσφέρει και παρότι δυστυχώς πλέον και το Oneplus Nord 4 δεν περιλαμβάνει φορτιστή στη συσκευασία του φορτίζει όσο γρήγορα πρέπει με 100 Watt.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights