Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S24 FE Hands on Video

Samsung Galaxy S24 FE Hands on Video

απο Kostas Gliatiotis

To Galaxy S24 FE της Samsung, είναι το νέο τέταρτο μέλος της σειράς από τη Samsung. Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία προσπαθεί να μειώσει, σχετικά πάντα το κόστος και να προσφέρει μια διαφορετική συσκευή από τις ακριβότερες επιλογές της σειράς.

Το Galaxy S24 FE παρόλα αυτά, είναι σίγουρα ακριβότερο από ότι θα έπρεπε για αυτά που προσφέρει. Αρχικά, η βασική του έκδοση με κόστος λίγο κάτω από 800 ευρώ επίσημα στη χώρα μας έρχεται για μια ακόμα φορά με… 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, την στιγμή που οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός της Apple, προσφέρουν τον διπλάσιο ή και τετραπλάσιο πλέον χώρο σε σημαντικά οικονομικότερες συσκευές.

Οι κάμερες του Galaxy S24 FE έχουν παραμείνει ακριβώς οι ίδιες με αυτές του προηγούμενου μοντέλου, που με την σειρά τους ήταν και πάλι ίδιες με αυτές του σημαντικά παλαιότερου πλέον Galaxy S21 FE. Η Samsung δηλώνει ότι το νεότερο μοντέλο έχει τις ίδιες δυνατότητες επεξεργασίας σε επίπεδο λογισμικού με τα τρία ακριβότερα μοντέλα της σειράς, παραμένει όμως γεγονός ότι χρησιμοποιεί ένα εντυπωσιακά παλαιότερο hardware για τις τρεις κάμερες αυτές.

Για την οθόνη του Galaxy S24 FE η Samsung έκανε μια πολύ συγκεκριμένη επιλογή, και το μέγεθος της πλέον είναι σημαντικά μεγαλύτερο στις 6.7 ίντσες σε σύγκριση με τις 6.4 ίντσες στο προηγούμενο Galaxy S23 FE. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η οθόνη είναι τεχνικά καλύτερη με κάποιον σημαντικό και ουσιαστικό τρόπο. Στα χρήματα που κοστίζει το galaxy S24 FE η οθόνη αυτή αλλάζει και πάλι ανάμεσα σε 60 και 120Hz αποκλειστικά, και δεν είναι ένα LTPO AMOLED Panel που και πάλι μπορεί εύκολα πλέον να βρει κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής. Όπως και η ανάλυση της που έχει παραμείνει στα 2340×1080 Pixels, σε πλήρη αντίθεση με κάθε άλλο smartphone με παρόμοιο κόστος.

Φυσικά, η Samsung για μια ακόμα φορά “στηρίζει” το Galaxy S24 FE στις δυνατότητες που προσφέρει το Galaxy AI, οι οποίες μερικούς μήνες πλέον μετά την εμφάνιση τους στα τρία άλλα μοντέλα της σειράς S24 συνεχίζουν να περιορίζονται σε χρησιμότητα από τη στιγμή που οι πιο πρακτικές από αυτές δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.

Στο εσωτερικό του Galaxy S24 FE βρίσκεται πλέον ο Exynos 2400e επεξεργαστής που κατασκευάζει και σχεδιάζει η ίδια η εταιρεία, και το e στην ονομασία του δηλώνει ότι είναι μια λιγότερο ισχυρή έκδοση του κανονικού Exynos 2400 που έχουν τα άλλα δύο μοντέλα της σειράς. Η απόδοση του είναι και αυτή με τη σειρά της σίγουρα κατώτερη από αυτή που πρέπει για την κατηγορία που ανήκει το Galaxy S24 FE, και τα 8GB RAM σε όλες τις εκδόσεις του είναι πλέον απλά… ικανοποιητικά.

Τέλος, παρότι το Smartphone έχει μεγαλώσει σε συνολικές διαστάσεις, η μπαταρία στο εσωτερικό του μεγάλωσε σε χωρητικότητα από 4.500 σε 4.700mAh. Σε ένα μέγεθος που και η ίδια η Samsung τοποθετεί μεγαλύτερη μπαταρία ακόμα και στο οικονομικότερο Galaxy A55, και με την φόρτιση να παραμένει το ίδιο ενοχλητικά αργή στα 25W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights