Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ HUAWEI Watch D2 : Το Smartwatch που μετράει ΣΩΣΤΑ την πίεση μας

HUAWEI Watch D2 : Το Smartwatch που μετράει ΣΩΣΤΑ την πίεση μας

απο Kostas Gliatiotis

To Huawei Watch D2 είναι το νέο smartwatch της εταιρείας, με μια μοναδική δυνατότητα. Να μετράει ΣΩΣΤΑ την αρτηριακή πίεση με λουράκι που φουσκώνει και όχι κατά… προσέγγιση και με ρύθμιση μια φορά τον μήνα. Είναι πιστοποιημένο και σαν ιατρικός εξοπλισμός, για την ακρίβεια των μετρήσεων του και την χρήση τους.

Η ιατρική κοινότητα παγκοσμίως συνεχίζει και αναγνωρίζει μόνο την συγκεκριμένη μέθοδο για την σωστή μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, και το Huawei Watch D2 είναι ένα τεχνικό… επίτευγμα για τον τρόπο που μπορεί να “φουσκώσει” το λουράκι του να μετρήσει σωστά την πίεση μας και να το κάνει όσο εύκολα και γρήγορα πρέπει.

Με δεδομένο το ότι πρέπει να μπορεί να παράγει πίεση για τον αέρα που φουσκώνει το λουράκι, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό το πως ένα ρολόι με αυτό το μέγεθος και διαστάσεις μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο και να το κάνει με την ακρίβεια που πρέπει.

Μάλιστα. μπορεί να δημιουργήσει μια 24ωρη καταγραφή της πίεσης μας, να την παρουσίασει σε αναλυτικό γράφημα και να μας δώσει την επιλογή να το εκμεταλλευτούμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πλέον, μέσα από την εφαρμογή HUAWEI Health έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιεί το ρολόι κάποιος δικός μας άνθρωπος για να του μετράει την πίεση και να ενημερωνόμαστε για τις μετρήσεις και την κατάσταση της υγείας του.

Το HUAWEI Watch D2 όμως είναι και ένα πλήρως ικανό έξυπνο ρολόι με όλα όσα μας έχει συνηθίσει πλέον η εταιρεία. Έχει την δυνατότητα να καταγράφει τους παλμούς, την αναπνοή μας και την διάρκεια και ποιότητα του ύπνου μας. Έρχεται και αυτό με το νεότερο Harmony OS 5 λειτουργικό σύστημα της HUAWEI, με ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον για την προβολή των μετρήσεων και όχι μόνο.

Πλέον, έχει και μικρόφωνο και ηχείο για να μπορούμε να απαντήσουμε από αυτό σε μια κλήση, και επειδή το Watch D2 είναι smartwatch της HUAWEI, η μπαταρία του και πάλι είναι εντυπωσιακή με δεδομένο το χαρακτήρα του. Με μέτρηση της πίεσης μας, μπορεί να φτάσει έως και τις 6 ημέρες λειτουργίας, ώστε να μην χρειάζεται να το φορτίσουμε όσο παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας μας.

Φυσικά, όπως πάντα, το Watch D2 είναι πλήρως συμβατό και με όλες τις δυνατότητες του διαθέσιμες σε οποιοδήποτε Android Smartphone ανεξαρτήτως εταιρείας, και με iPhone, απλά με την εγκατάσταση της εφαρμογής HUAWEI Health.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights