Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ To Realme GT 6 γίνεται πιο έξυπνο με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

To Realme GT 6 γίνεται πιο έξυπνο με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

απο Kostas Gliatiotis

Η Realme έχει αποδείξει με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους ότι ενδιαφέρεται και σέβεται τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Το Realme GT 6, το κορυφαίο σε απόδοση smartphone της εταιρείας, καλύπτει έτσι και αλλιώς όλες τις απαιτήσεις φωτογραφικά, σε επιδόσεις, μπαταρία και όχι μόνο που μπορεί να έχει κάποιος στην καθημερινότητα του. Πλέον με την νεότερη έκδοση λογισμικού, απέκτησε κα μερικές χρήσιμες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. 

Το AI Ultra clarity βελτιώνει την συνολική ποιότητα μιας φωτογραφίας, και μάλιστα το πετυχαίνει με καλύτερο τρόπο από ότι περιμένει κανείς αρχικά, ειδικά σε φωτογραφίες που δεν έχουν βγει στις πιο “Εύκολες” συνθήκες και έχουν περιθώρια… βελτιώσης. Μάλιστα λειτουργεί σε οποιαδήποτε φωτογραφία έχουμε αποθηκευμένη στο realme GT 6 χωρίς να είναι υποχρεωτικό να την έχουμε βγάλει με αυτό.

Αντίστοιχα, η δυνατότητα να αφαιρέσουμε κάτι από μια φωτογραφία έχει δύο διαφορετικές επιλογές. Η αφαίρεση αντικειμένου χρησιμοποιεί την μεγάλη βάση δεδομένων που έχει διαθέσιμη η τεχνητή νοημοσύνη της εταιρείας, και πετυχαίνει ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η αφαίρεση όμως ανθρώπων από μια φωτογραφία είναι αυτή που μπορεί να πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και όταν υπάρχουν πραγματικά πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι σε μια φωτογραφία. Μάλιστα, ανιχνεύει το σύνολο της φωτογραφίας, μπορεί να αναγνωρίσει πόσα άτομα υπάρχουν σε αυτή και μας δίνει την δυνατότητα να αφαιρέσουμε συγκεκριμένα αυτά που θέλουμε ή … όλα.

Με την νεότερη αυτή έκδοση, οι έτσι και αλλιώς πολύ καλές κάμερες του Realme GT 6 έχουν γίνει ακόμα καλύτερες ειδικά σε νυχτερινές φωτογραφίες. Η τεχνητή νοημοσύνη και εδώ, βελτιώνει το αποτέλεσμα με ουσιαστικό τρόπο και μάλιστα επεμβαίνει σε φωτογραφίες αλλά και βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Όπως πάντα, ένα smartphone κρίνεται για αυτά που προσφέρει την στιγμή της αγοράς του, είναι όμως πάντα καλοδεχούμενο όταν μια εταιρεία όπως συγκεκριμένα με το Realme GT 6, φροντίζει να προσθέτει νέες και χρήσιμες δυνατότητες σε βάθος χρόνου. Πόσο μάλλον από την στιγμή που η Realme δεν … περιμένει την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου για να τις παρουσιάσει αντίστοιχα σαν πλεονέκτημα του, αλλά φροντίζει να τις κάνει διαθέσιμες στο κορυφαίο της smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights