Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Google Pixel 9 Pro Review: Μια από τα ίδια

Google Pixel 9 Pro Review: Μια από τα ίδια

απο Kostas Gliatiotis

Το Pixel 9 Pro είναι το νεότερο κορυφαίο smartphone της Google σε μικρότερο μέγεθος από το Pixel 9 Pro XL, και αυτό είναι πλέον το αναλυτικό του review. Για μια ακόμα φορά, η Google δίνει έμφαση στις κάμερες, και το πως με την … τεχνητή νοημοσύνη, οι φωτογραφίες δεν θα είναι καλύτερες απλά διαφορετικές και όπως εμείς θέλουμε, ακόμα και αφού τις βγάλουμε.

Όπως και κάθε Pixel Smartphone έτσι και το Pixel 9 pro είναι απαράδεκτα λιγότερο ισχυρό από κάθε άλλη πρόταση με παρόμοια τιμή πώλησης. Ο Tensor G4 επεξεργαστής στο εσωτερικό του, είναι ελάχιστα καλύτερος από τον αμέσως προηγούμενο G3, με επιδόσεις που είναι πλέον δύο “γενιές” πίσω από τον ανταγωνισμό του, και για μια ακόμα φορά οι επιδόσεις αυτές έρχονται με υψηλότερη παραγωγή θερμότητας και πιο γρήγορη μείωση λόγω αυτής. Επίσης η βασική του έκδοση εκτός από μόλις 128GB διαθέσιμου χώρου, χρησιμοποιεί το απαράδεκτο για αυτή την κατηγορία τιμής, UFS 3.1 πρότυπο με σημαντικά χαμηλότερη ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης δεδομένων.

Αντίστοιχα, η οθόνη του Pixel 9 Pro είναι απλά αυτό που πρέπει και θεωρείται δεδομένο στην κατηγορία τιμής που ανήκει. Έχει διαγώνιο 6.3 ίντσες και ανάλυση 2856×1280 Pixels, είναι ένα LTPO AMOLED Panel που προσαρμόζει σωστά τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz και όπως και σε κάθε άλλο smartphone τα 3.000 nits μέγιστης θεωρητικής φωτεινότητας που δηλώνει η Google διαφέρουν από τα περίπου 1.700nits που μπορεί να πετύχει σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης αυτής. Παρόλα αυτά, έχει πλέον ενσωματωμένο και έναν ultrasonic αισθητήρα αποτυπωμάτων, με σημαντικά καλύτερη απόδοση στο να ξεκλειδώνει γρήγορα και πάντα με την πρώτη προσπάθεια.

Οι κάμερες του Pixel 9 Pro είναι αυτό που περιμένει κανείς από ένα smartphone της Google. Η βασική από αυτές διατηρεί ακριβώς τον ίδιο αισθητήρα για τρίτη χρονιά, με ανάλυση 50mp και ένα αποδεκτό φυσικό μέγεθος στο 1/1.31″. Οι άλλες δύο κάμερες έχουν επίσης την ίδια ανάλυση, με έναν όμως προφανώς αρκετά διαφορετικό αισθητήρα, και η μια από αυτές με περισκοπτικό φακό προσφέρει 5Χ οπτικό zoom και η άλλη με έναν ultrawide φακό ένα σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία.

Τέλος, το Pixel 9 Pro έχει μια αρκετά μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία για το μεγεθος του, και συγκεκριμένα 4.700mAh. Η απόδοση της είναι απλά ικανοποιητική με δεδομένη την κατανάλωση ενέργειας του επεξεργαστή του, και μπορεί να βγάλει σχετικά αξιόπιστα μια ημέρα απαιτητικής χρήσης. Παρόλα αυτά, τα 27W είναι πλέον ένας ενοχλητικά αργός ρυθμός φόρτισης, και το Pixel 9 Pro χρειάζεταια περίπου 1.5 ώρα για να γεμίσει μια όχι μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights