Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI WATCH D2: Ένα εργαλείο για την υγεία μας.

HUAWEI WATCH D2: Ένα εργαλείο για την υγεία μας.

απο Kostas Gliatiotis

Το να μπορεί ένα smartwatch να παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας μας είναι κάτι που θεωρούμε πλέον… δεδομένο, και που η Huawei άλλωστε καθιέρωσε, με την ακρίβεια και το εύρος των διαφορετικών μετρήσεων που προσφέρουν εδώ και χρόνια τα μοναδικά έξυπνα ρολόγια της.

Όμως υπάρχουν και αυτοί που χρειάζονται κάτι περισσότερο, έναν σύμμαχο στην καθημερινότητα τους, που να τους βοηθάει να παρακολουθούν σωστά κάτι ακόμα πιο συγκεκριμένο και πιο δύσκολο να μετρηθεί σωστά. Η αρτηριακή πίεση είναι σημαντική σε όλους μας, ακόμα περισσότερο όμως σε αυτούς που έχουν λόγο να την μετρούν πιο συχνά, και να γνωρίζουν μέσα στην ημέρα όσο το δυνατόν πιο συχνά ακριβώς πως είναι αυτή.

Φυσικά, υπάρχει ο σωστός τρόπος να την μετρήσει κάποιος και υπάρχουν και «πλάγιοι» τρόποι που είναι τεχνικά πιο… εύκολοι. Για την Huawei ποτέ η εύκολη και γρήγορη λύση δεν είναι η επιλογή, και με το  D2 η εταιρεία έρχεται να προσφέρει ακριβώς αυτό που πρέπει και ξέρει καλά να κάνει. Ένα smartwatch τεχνικά μοναδικό στο είδος του και ιατρικά πιστοποιημένο, που μπορεί να μετρήσει την αρτηριακή μας πίεση με ακρίβεια και με τον σωστό τρόπο.

Πιστοποιημένο μάλιστα σαν ιατρικός εξοπλισμός, εκτός από την ακρίβεια που προσφέρει και τις δυνατότητες να μετρήσουμε την πίεση μας «οργανωμένα» όταν χρειάζεται, τα δεδομένα από τις μετρήσεις αυτές έχουν και την αξία και… βαρύτητα που πρέπει για να μας είναι χρήσιμα.

Το HUAWEI WATCH D2 είναι ένα εντυπωσιακό τεχνικά smartwatch ακριβώς επειδή μπορεί να μετρήσει την πίεση μας με τον σωστό, ιατρικά αποδεκτό και αποδεδειγμένο για την ακρίβεια του τρόπο. Έχει στο εσωτερικό του μια… τρόμπα που μπορεί να φουσκώσει το λουράκι του, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και ένα πιεσόμετρο. Οι μετρήσεις του έχουν την ακρίβεια λοιπόν που περιμένει κανείς από ιατρικό εργαλείο, και όπως θα δούμε στην συνέχεια μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Η δυνατότητα μέτρησης της πίεσης μας λειτουργεί με δύο βασικούς τρόπους στο HUAWEI WATCH D2. Ο ένας είναι προφανώς να του ζητήσουμε να την μετρήσει όταν θέλουμε εμείς, με την ευκολία του να το κάνουμε αυτό με το ρολόι που έτσι και αλλιώς έχουμε στο χέρι μας. Ο δεύτερος όμως είναι πιο χρήσιμος για να έχουμε μια συνολική εικόνα της υγείας μας.

Το ρολόι μπορεί να καταγράψει σε διαφορετικές στιγμές μέσα στην ημέρα την πίεση μας, βασιζόμενο σε στατιστικά για το πότε αυτή διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες και το τι ακριβώς κάνουμε. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε μια πιο συνολική και σωστή εικόνα για την υγεία μας, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας για να το πετύχουμε αυτό.

Όμως το HUAWEI WATCH D2 είναι έξυπνο και στο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες αυτές. Μπορεί να δημιουργήσει μια αναφορά με την πίεση μας σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και ημερομηνίες, σε μορφή που μπορούμε στη συνέχεια να μοιραστούμε με τον γιατρό μας. Μπορεί όμως να είναι το ίδιο χρήσιμο και για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Αν ανησυχούμε για την υγεία τους, το HUAWEI WATCH D2 μπορεί ενώ το φοράει κάποιος, αφού κάνει την μέτρηση της πίεσης του, να μας ενημερώσει για το αποτέλεσμα. Είτε κάθε φορά που το κάνει, είτε όταν οι μετρήσεις αυτές είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε.

Όλες αυτές οι δυνατότητες φυσικά, είναι διαθέσιμες μέσα από την εφαρμογή του HUAWEI Health, της ολοκληρωμένης πλατφόρμας πλέον που έχει αναπτύξει η εταιρεία και μας βοηθάει να παρακολουθούμε την άσκηση μας, την υγεία μας αλλά και το πώς και πότε… ξεκουραζόμαστε.

Η εφαρμογή HUAWEI Health φυσικά είναι διαθέσιμη για οποιοδήποτε android smartphone, αλλά και ΙPhone. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία φροντίζει ώστε να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα του HUAWEI WATCH D2 όπως και όλων των έξυπνων ρολογιών της, χωρίς να έχει σημασία το smartphone που χρησιμοποιούμε.

Όμως το HUAWEI WATCH D2 έχει μερικές ακόμα… εκπλήξεις. Δεν περιορίζεται στον μοναδικο του χαρακτήρα, και δεν τον χρησιμοποιεί σαν «δικαιολογία» για να είναι διαφορετικό από τα άλλα smartwatches της εταιρείας. Έρχεται με το harmony OS 5, το νεότερο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας για έξυπνα ρολόγια, και όλες τις δυνατότητες που αυτό έχει.

Το ανανεωμένο σε εμφάνιση γραφικό περιβάλλον, με τις επίσης σημαντικά πιο ευχάριστες σε εμφάνιση και εύκολες στην ανάγνωση πληροφορίες για την υγεία μας, συνδυάζεται με GPS για τον σωστό εντοπισμό της θέσης μας όταν αθλούμαστε, το ηχείο και το μικρόφωνο μας επιτρέπουν να μιλήσουμε στο τηλέφωνο απευθείας από το ρολόι μας.

Ποτέ μέχρι σήμερα ένα smartwatch δεν ήταν ταυτόχρονα και ολοκληρωμένο «εργαλείο» για την παρακολούθηση της υγείας μας, ακόμα και με αυτόν τον συγκεκριμένο και πολύ χρήσιμο τρόπο, και ταυτόχρονα ένα συνολικά απόλυτα ικανό smartwatch.

Με το HUAWEI WATCH D2 η Huawei δείχνει για μια ακόμα φορά τον… δρόμο στον ανταγωνισμό της, στο πως μπορεί ένα έξυπνο ρολόι να προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χωρίς παραχωρήσεις.

 

  • Τα νέα smartwatches HUAWEI WATCH D2 και HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei και για κάθε αγορά παίρνετε δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i καi HUAWEI FreeBuds Pro 3, αντίστοιχα.
  • Τα νέα HUAWEI WATCH GT5 και HUAWEI WATCH GT5 Pro είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei και για κάθε αγορά παίρνετε δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i. Οι προσφορές ισχύουν έως το τέλος Οκτωβρίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • Όλα τα wearables της HUAWEI είναι συμβατά με iOS και Android συσκευές, κάνοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της υγείας και τις αθλητικές λειτουργίες προσβάσιμες σε περισσότερους χρήστες.
  • Επίσης, με τα νέα smartwatch της HUAWEI δικαιούστε δωρεάν 3μηνη συνδρομή στο HUAWEI Health+, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα αποκλειστικών πλεονεκτημάτων, όπως προπονήσεις από επίπεδα για αρχάριους έως προχωρημένους, πρόγραμμα Stay Fit και ασκήσεις αναπνοής.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τηςHUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights