Αρχικη ΦΗΜΕΣ Νέα έκδοση του Galaxy S4 ετοιμάζει η Samsung

Νέα έκδοση του Galaxy S4 ετοιμάζει η Samsung

απο alpha

Σύμφωνα με το Bluetooth SIG, τον οργανισμό που είναι υπέυθυνος για την πιστοποίηση συσκευών που διαθέτουν Bluetooth, η Samsung ετοιμάζει μια ακόμα έκδοση του Galaxy S4.

Η νέα έκδοση θα φέρει όπως όλα δείχνουν την ονομασία Galaxy S4 Value edition. Έως τώρα έχει γίνει γνωστό οτι η συσκευή θα διατίθεται σε ποικιλία χρωματικών επιλογών, πέρα από το μάυρο χρώμα, όπως ρόζ, καφέ, κόκκινο και μπλέ.

Ο κωδικός του νέου μοντέλου είναι ο GT-i9515. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα η συσκευή θα βασίζεται στην “κανονική” έκδοση του Galaxy S4 και θα βασίζεται στον Snapdragon 600 της Qualcomm με τους τέσσερις επεξεργαστές του χρονισμένους στο 1,9 GHz.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights