Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Microsoft αλλάζει την ονομασία της online έκδοσης του Office

Η Microsoft αλλάζει την ονομασία της online έκδοσης του Office

απο Kostas Gliatiotis

Πριν λίγο καιρό η Microsoft προχώρησε στην μετονομασία του SkyDrive σε OneDrive εξ’αιτίας της ήττας της σε δικαστική διαμάχη για την συγκεκριμένη ονομασια. Σήμερα η εταιρεία προχώρησε στην μετονομασία των Online εκδόσεων των Word, Excel και PowerPoint, απο “Office Web Apps” σε “Office Online”. Ταυτόχρονα η εταιρεία “αποσυνδέει” την λειτουργία του Office Online από το OneDrive αφού σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας η ονομασία τους έως σήμερα δημιουργούσε σύγχιση στους χρήστες.

Το Office Online δεν προσφέρει κάποιου είδους αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του και τις δυνατότητες του πέρα απο την αλλαγή στην ονομασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights