Αρχικη MWC2014 Η Sony αποκάλυψε το Xperia Z2 με εγγραφή 4K video

Η Sony αποκάλυψε το Xperia Z2 με εγγραφή 4K video

απο iGlobal

H Sony μόλις ανακοίνωσε το Xperia Z2 που θα αντικαταστήσει το περσινό Xperia Z1. Θα μας έρθει με μια οθόνη όπου η διαγώνιος της θα είναι στις 5.2″ στα 1080p και θα είναι Triluminos IPS με την ίδια Bravia τεχνολογία που χρησιμοποιούν και οι Sony TV.

Η camera των 20.7MP αναβαθμίστηκε και υποστηρίζει εγγραφή 4Κ video στα 30fps. Προστέθηκαν επίσης και αρκετά video effects έχοντας όμως κρατήσει τον ίδιο 1/2.3″ αισθητήρα με 27άρι mm G φακό και f/2.0 διάφραγμα. Δύο από τα πιο ενδιαφέροντα effects είναι το Timeshift και το Backround defocus.

Ο επεξεργαστής που φοράει είναι νέος Qualcomm’s Snapdragon 801 chipset με 4 Krait 400 πυρήνες στα 2.3GHz και στα 3GB RAM. Η συσκευή είναι λεπτότερη από τον προκάτοχο του αλλά και λίγο ψηλότερη.

Τέλος η μπαταρία ανέβηκε στα 3.200mAh και το βάρος του μειώθηκε (κάπως) και ζυγίζει πλέον 158 γραμμάρια. Η συσκευή αναμένεται τον Μάρτιο σε Μαύρο, λευκό και αυτό το περίεργο πορφυροκόκκινο. Δεν θα αργήσει και το Hands on οπότε μην απομακρυνθείτε!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights