Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Playstation 4: 6 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως

Playstation 4: 6 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της Sony στο Reuters, το Playstation 4 ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια πωλήσεις. Η εταιρεία προφανώς αναφέρεται στις πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο από τα τέλη Νοεμβρίου του 2013 που έγινε διαθέσιμο σε Ευρώπη και Αμερική. Οι πωλήσεις στην Ιαπωνία όπου και λανσαρίστηκε με σημαντική καθυστέρηση, έχουν ήδη φτάσει τις 370,000 κονσόλες, νούμερο υψηλότερο από τον στόχο που είχε θέσει η Sony για την συγκεκριμένη αγορά.

Σύμφωνα με την Sony από την διάθεση της κονσόλας στην αγορά, έχουν πουληθεί και 13,7 εκατομμύρια παιχνίδια με τον αριθμό να περιλαμβάνει τις πωλήσεις σε ψηφιακή μορφή, εκτός από την φυσική τους σε blue-ray. Ακόμα και η εφαρμογή για Android και iOS συσκευές με την ονομασία Playstation App έχει “κατέβει” από τα δυο αυτά καταστήματα εφαρμογών περισσότερα από 3.7 εκατομμύρια φορές.

Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν μια πορεία στην αγορά πολύ καλύτερη από αυτή του XBox One της Microsoft, με την Sony να ισχυρίζεται ότι οι πωλήσεις έχουν αναλογία 2 Playstation 4 για κάθε XBox One. Η Microsoft από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι έχει πουλήσει περισσότερα παιχνίδια, αναφερόμενη όμως στο σύνολο των πωλήσεων για Xbox One και XBox 360.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights