Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Google Game Store αναβαθμίζεται
google_game_store_in2mobile

Το Google Game Store αναβαθμίζεται

απο iGlobal

Η Google ανακοίνωσε πως θα αναβαθμίσει περαιτέρω το Google Game store στοχεύοντας κυρίως σε χρήστες και developers Play games app. Οι χρήστες πλέον θα μπορούν να στέλνουν δώρα, όπως in game currency’s αλλά το κυριότερο είναι πως θα γίνει διασύνδεση με το iOS της Apple. Πρακτικά, οι χρήστες των Android συσκευών θα μπορούν να παίζουν real time παιχνίδια με αυτούς που χρησιμοποιούν iOS (iPhone, iPad). Επίσης θα προστεθούν 18 νέες κατηγορίες παιχνιδιών.

Σύμφωνα πάντα με την Google, οι περισσότερες από τις αλλαγές θα είναι διαθέσιμες τις επόμενες μέρες και δεν ξεκαθάρισε αν θα δούμε και άλλες τις επόμενες εβδομάδες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights