Αρχικη APPS / GAMES Microsoft: Δωρέαν το Office Mobile για Android και iOS

Microsoft: Δωρέαν το Office Mobile για Android και iOS

απο alpha

Το Office Mobile για smartphones με λειτουργικό Android ή iOS παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά για να το χρησιμοποιήσετε έπρεπε να έχετε συνδρομή στο Office 365 που κοστίζει $9.99 ανά μήνα. Τώρα, η Microsoft καταργεί αυτή την απαίτηση κι έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με έναν δωρεάν λογαριασμό Microsoft.

Η κίνηση αυτή ίσως να οφείλεται στο ότι τόσο η Apple όσο και η Google προσφέρουν δωρεάν παρόμοιες σουίτες εφαρμογών γραφείου. Η Apple προσφέρει δωρεάν το iWork (για iOS 7 και πάνω) στις νέες της συσκευές ενώ η Google αντίστοιχα προσφέρει δωρεάν το QuickOffice (για Android 4.4 και πάνω).

Με το Office mobile μπορείτε με το smartphone σας να επεξεργαστείτε, να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε αρχεία Word, Excel και Powerpoint. Φυσικά υπάρχουν ήδη πολλές εναλλακτικές λύσεις για επεξεργασία αρχείων Office, αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε την πρόταση της Microsoft μπορείτε να κατεβάσετε το Mobile Office από το Play Store για Android και το App Store για iOS.

Η έκδοση για Android είναι συμβατή μόνο με smartphones προς το παρόν αλλά η Microsoft ανακοίνωσε ότι ήδη αναπτύσσει ειδική έκδοση για τα tablets. Επίσης αναπτύσσει μια έκδοση για το περιβάλλον metro των Windows 8, ειδικά για συσκευές αφής. Λογικά κι αυτές, όπως και η έκδοση για iPad που ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα εξακολουθεί να απαιτεί συνδρομή στο Office 365.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights