Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Glasses: Διαθέσιμα από σήμερα

Google Glasses: Διαθέσιμα από σήμερα

απο iGlobal

Τα Google Glasses δεν είναι ακόμα εμπορικά διαθέσιμα. Οι μόνοι που έχουν την τύχη να τα δοκιμάζουν είναι μόνο κάποιοι που συμμετέχουν στο beta testing πρόγραμμα. Η Google αποφάσισε να διευρύνει την διαθεσιμότητα και στους κατοίκους των ΗΠΑ οι οποίοι από σήμερα θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν πληρώνοντας $1500 συν τον φόρο! Ζήτησε μάλιστα και συγνώμη που δεν μπορεί στην παρούσα φάση να τα διαθέσει και στον υπόλοιπο κόσμο. Ακόμα και στις ΗΠΑ να μένει κάποιος θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τα 18 έτη για να τα αποκτήσει, δηλώνοντας μάλιστα εγγράφως την διεύθυνση της κατοικίας του.

Σύντομα θα φτιάξουμε ένα αφιέρωμα για το τι μπορεί να κάνει κάποιος με τα Google Glasses. Τώρα που το σκέφτομαι και στην Ελλάδα να ήταν διαθέσιμα δεν ξέρω ποιος θα ήταν αυτός που θα πλήρωνε κάτι λιγότερο από $2000 για να τα αποκτήσει.

Δείτε το επίσημο video των γυαλιών της Google όπως και ένα ενδιαφέρον review:

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights