Αρχικη ΦΗΜΕΣ Sony: Έρχεται το Xperia Z2 Compact;
sony_mobile_442_kitkat_in2mobile_featured

Sony: Έρχεται το Xperia Z2 Compact;

απο alpha

Μετά την ανακοίνωση του Xperia Z2 φαίνεται ότι η Sony ετοιμάζει το Xperia Z2 Compact, φωτογραφίες του οποίου διέρρευσαν στο κινέζικό site Weibo.

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι η Sony θα ανανεώνει τα smartphones της σειράς Z πολύ πιο συχνά απ’ότι έχουμε συνηθίσει. Η νέα διαρροή φωτογραφιών φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτή την τακτική και αυτή τη φορά πρόκειται για το Xperia Z2 Compact. Όπως και στην περίπτωση του προκατόχου του, το Xperia Z2 Compact θα είναι μία συσκευή με όλα ή σχεδόν όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου “αδερφού”, δηλαδή του Xperia Z2, και αρκετά μικρότερες διαστάσεις.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται η γνωστή σχεδιαστική γραμμή της Sony για τη σειρά Z, αλλά δεν είναι σαφές αν η συσκευή θα έχει γυάλινη επιφάνεια και στις δύο πλεύρές ή αν ή πίσω θα είναι κατασκευασμένη από πλαστικό. Σαφές δεν είναι επίσης, αν η συσκευή είναι πλήρως αδιάβροχη όπως τα προηγούμενα μοντέλα, αν και αυτό είναι το αναμενόμενο. Ο επεξεργαστής της συσκευής πιθανότατα θα είναι ένας Snapdragon 400, η κάμερα θα έχει ανάλυση 20.7 megapixels και θα υπάρχει LED Flash. Η οθόνη αναμένεται να έχει ανάλυση 1080p και θα υπάρχει θύρα για κάρτες microSD.

Είναι άγνωστό ακόμα πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το Xperia Z2 Compact από τη Sony.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights