Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia Lumia 930, Lumia 630: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες

Nokia Lumia 930, Lumia 630: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες

απο Kostas Gliatiotis

Από την αγορά της Ευρώπης και συγκεκριμένα της Γερμανίας φαίνεται πως σκοπεύει να ξεκινήσει η Nokia την διάθεση των δύο νέων Lumia κινητών τηλεφώνων που παρουσίασε πριν μερικές εβδομάδες στο Event της Microsoft για την παρουσίαση των Windows Phone 8.1.

Tα Lumia 930 και Lumia 630 είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία στην Γερμανία από δύο διαφορετικές αλυσίδες καταστημάτων. Το Cyberport τιμολογεί το Lumia 930 στα 660 ευρώ και το Lumia 630 στα 160 ευρώ για την έκδοση με υποδοχή για μία κάρτα SIM. Το Mediamarkt με την σειρά του προσφέρει το Lumia 630 στην ίδια τιμή αλλά για την έκδοση που υποστηρίζει την χρήση δύο καρτών SIM.

Η προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης από το Mediamarkt είναι η 5η Μαίου ενώ το CyberPort αναφέρει πως θα ξεκινήσει να παραδίδει τις συσκευές στο τέλος του Μαΐου χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Οι δύο νέες Lumia συσκευές όπως όλα δείχνουν, θα είναι οι πρώτες που θα κυκλοφορήσουν με την 8.1 έκδοση των Windows Phone προεγκατεστημένη. Η Nokia μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει γνωστό ποιες από τις υπάρχουσες συσκευές της θα αναβαθμιστούν στην νέα έκδοση όπως και το πότε θα γίνει αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights