Αρχικη ΦΗΜΕΣ LG G3: “Μεταλλικό” φινίρισμα στο πίσω μέρος
lg-g3-in2mobile-metal-back

LG G3: “Μεταλλικό” φινίρισμα στο πίσω μέρος

απο iGlobal

Οι διαρροές της επερχόμενης κορυφαίας συσκευής της LG, του G3, φαίνεται πως δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι την στιγμή που η εταιρεία θα την παρουσιάσει και επίσημα.

Η πιο πρόσφατη από αυτές έρχεται από τον “γνωστό” για τις διαρροές του, τον @evleaks και είναι μια φωτογραφία που δείχνει το πίσω μέρος μιας συσκευής με το λογότυπο της LG. Σε αυτή φαίνεται καθαρά η μεταλλική κατασκευή του πίσω μέρους και σύμφωνα με τον @evleaks αφορά το LG G3.

Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς “εννοεί” η LG σαν μεταλλικό φινίρισμα. Πιθανόν η συσκευή να είναι κατασκευασμένη από κάποιο μέταλλο, με το αλουμίνιο να είναι το πιθανότερο για λόγους εξοικονόμησης βάρους. Μια ακόμα εκδοχή είναι η συσκευή να διαθέτει ένα “μεταλλικό” σε αίσθηση και εμφάνιση φινίρισμα που όμως να βασίζεται σε πλαστικό ειδικά επεξεργασμένο. Τέλος η λιγότερο πιθανή εκδοχή είναι να κυκλοφορήσει η συσκευή σε δύο εκδόσεις με την μεταλλικής κατασκευής να αποτελεί την “πολυτελέστερη” από τις δύο.

Σε κάθε περίπτωση και με βάση και τα υπόλοιπα τεχνικά της χαρακτηριστικά το LG G3 όπως όλα δείχνουν θα είναι μια συσκευή σχεδιασμένη να συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολύ επιτυχημένη πορεία της εταιρείας τον τελευταίο χρόνο στη συγκεκριμένη κατηγορία, επιτυχία που οφείλεται αποκλειστικά στο πολύ σωστά σχεδιασμένο LG G2.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights