Αρχικη ΦΗΜΕΣ Apple: Πιθανή εξαγορά της Beats Audio
beats-apple-in2mobile-featured-image

Apple: Πιθανή εξαγορά της Beats Audio

απο alpha

Σύμφωνα με δημοσιεύμα των Financial Times, η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά της Beats Audio. Η πιθανή εξαγορά αφορά το σύνολο της εταιρείας που περιλαμβάνει φυσικά το κομμάτι κατασκευής των συσκευών ήχου αλλά και την υπηρεσία Streaming μουσικής.

Με την αξία της Beats Audio να ανέρχεται στα 3.2 δισεκατομμύρια δολάρια, η συγκεκριμένη εξαγορά αν τελικά ολοκληρωθεί θα είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχει πραγματοποιήσει η Apple τα τελευταία χρόνια. Κανείς δε γνωρίζει για ποιο λόγο θέλει να αποκτήσει η Apple την εταιρεία αφού η ίδια έχει μακροχρόνια παράδοση στην κατασκευή συσκευών υψηλής ηχητικής ποιότητας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δίοικηση της Beats Audio θα αναφέρεται απευθείας στον Tim Cook, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, κάτι που δείχνει πως αρχικά τουλάχιστον δεν πρόκειται να “απορροφηθεί” από την Apple αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί σαν ξεχωριστή εταιρεία.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Beats Audio εξαγοράζεται από κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων. Το 2011 η HTC είχε αγοράσει το 50.1 % της εταιρείας αντί 300 εκατομμυριών δολαριών ώστε να χρησιμοποιήσει τις “μουσικές” της γνώσεις στα κορυφαία της κινητά τηλέφωνα. Η συνεργασία τελικά δεν απέδωσε καρπούς και τον Σεπτέμβριο του 2013 η Beats Audio εξαγόρασε και πάλι το ποσοστό της HTC, σε μια χρονική περίοδο που η ταϊβανέζικη εταιρεία είχε ανάγκη από χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights