Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Windows Phone 8.1: Διαθέσιμα στις 24 Ιουνίου
windows-phone-8-1-release-featured-image

Windows Phone 8.1: Διαθέσιμα στις 24 Ιουνίου

απο Kostas Gliatiotis

Η Microsoft έκανε γνωστό πως πρόκειται να ξεκινήσει τη διάθεση των Windows Phone 8.1 στις 24 Ιουνίου, την ίδια ημέρα που η Nokia πρόκειται να ξεκινήσει την κυκλοφορία του Lumia 930, της πρώτης της συσκευής που είναι βασισμένη στη νέα έκδοση.

Ταυτόχρονα η Microsoft δήλωσε πως η νέα αυτή έκδοση θα υποστηρίζεται με “αναβαθμίσεις” και διορθώσεις προβλημάτων για τους επόμενους 36 μήνες, όπως ακριβώς και οι προηγούμενες εκδόσεις. Η εταιρεία έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα γίνει απο την ίδια διαθέσιμη η αναβάθμιση και πως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως όλοι οι χρήστες Windows Phone συσκευών θα τη λάβουν άμεσα. Αυτό οφείλεται στο χρονικό διάστημα που χρειάζεται κάθε κατασκευαστής ώστε να βεβαιώσει πως οι συσκευές του λειτουργούν σωστά με αυτή και να ξεκινήσει την αναβάθμιση τους. Στη συνέχεια, όπως “συνηθίζεται” σε πολλές χώρες, τα Windows Phone 8.1 θα πρέπει να λάβουν την έγκριση και των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, λόγω της  “επιθυμίας” των παρόχων να βεβαιώσουν πως τα Windows Phone 8.1 λειτουργούν σωστά με τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Για να είμαστε ειλικρινείς πάντως οι περισσότεροι κάτοχοι Windows Phone συσκευών έχουν στα χέρια τους κάποια συσκευή της Nokia, με αποτέλεσμα η “ευθύνη” για την έγκαιρη διάθεση της αναβάθμισης να βαραίνει τη Nokia σε μεγάλο βαθμό. Η εταιρεία ανήκει πλέον και επίσημα στην ίδια τη Microsoft και μένει μόνο να δούμε πόσο καλά θα “συντονιστούν” οι δύο εταιρείες για την έγκαιρη διάθεση των Windows Phone 8.1

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights