Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy S5 Prime: Οι πρώτες φωτογραφίες

Galaxy S5 Prime: Οι πρώτες φωτογραφίες

απο Kostas Gliatiotis

Οι φήμες που θέλουν τη Samsung να παρουσιάζει μια “πολυτελέστερη” και αναβαθμισμένη έκδοση του Galaxy S5 κάνουν το γύρο του διαδικτύου πριν ακόμα παρουσιαστεί επίσημα το Galaxy S5. Παρόλο που η ίδια η εταιρεία είχε δοκιμάσει αρχικά να διαψεύσει τις φήμες αυτές, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν  την εμφάνισή τους μέσω του GFX Benchmark πριν λίγο καιρό. Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως υπάρχουν περισσότερες από μία εκδόσεις της νέας συσκευής που όπως όλα δείχνουν θα έχει την ονομασία Galaxy S5 prime.

Χάρη στο PhoneArena πλέον έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες, που δείχνουν “σημαντικές” σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με το Galaxy S5. Η νέα συσκευή πέρα από την οθόνη των 5.2 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, σύμφωνα με τα λεγόμενα αυτού που τις έστειλε στο Site, διαθέτει και μεταλλική κατασκευή. Το πλαστικό του Galaxy S5  έχει αντικατασταθεί από το αλουμίνιο, με τις φωτογραφίες να δείχνουν το πίσω μέρος της συσκευής να έχει αλλάξει και σε εμφάνιση.

galaxy-S5-prime-in2mobile-back-cover

Εντύπωση προκαλεί επίσης και η τοποθέτηση των ηχείων στο κάτω μέρος της συσκευής αριστερά και δεξιά από την microUSB υποδοχή. Αυτή με τη σειρά της είναι προστατευμένη με πλαστικό κάλυμμα όπως και στο Galaxy S5, κάτι που δείχνει πως η συσκευή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επίσης ανθεκτική στο νερό.

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να παρουσιάζει το Galaxy S5 Prime μέσα στον επόμενο μήνα χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights