Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy S5 Active: Εμφανίστηκε σε δύο βίντεο
galaxy-s5-active-in2mobile-featured-image

Galaxy S5 Active: Εμφανίστηκε σε δύο βίντεο

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί το Galaxy S5 να είναι κατασκευασμένο ώστε να αντέχει στην επαφή του με το νερό και τη σκόνη, αυτό όμως φαίνεται πως δεν εμποδίζει τη Samsung από το να σχεδιάσει μια ακόμα πιο ανθεκτική έκδοσή του με την ονομασία Galaxy S5 Active.

Μέχρι σήμερα οι πληροφορίες που υπήρχαν για τη νέα συσκευή αφορούσαν μόνο στον κωδικό του μοντέλου, το SM-G870. Σήμερα όμως η συσκευή έκανε την εμφάνισή της σε δύο μικρής διάρκειας βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube το Αμερικάνικο site TK Tech News.

Στο πρώτο βίντεο η συσκευή παρουσιάζεται στο … εσωτερικό ενός αυτοκινήτου και ο “τυχερός” κάτοχός της παρουσιάζει τα κύρια σχεδιαστικά της γνωρίσματα. Με βάση αυτό το βίντεο μπορούμε να διαπιστώσουμε πως η συσκευή δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια πιο “ανθεκτικά” κατασκευασμένη έκδοση του … φυσιολογικού Galaxy S5. Το Galaxy S5 Active λοιπόν, θυμίζει σχεδιαστικά αρκετά τον προκάτοχο του Galaxy S4 Active, αντικαθιστώντας τα πλήκτρα αφής με κανονικά “μηχανικά” πλήκτρα κάτω από την οθόνη του. Ταυτόχρονα το πίσω μέρος έχει διαφορετική εμφάνιση που δείχνει πιο “σκληρή”.

Στο δεύτερο βίντεο το Galaxy S5 Active “τρέχει” διάφορα Benchmarks ώστε να μετρηθεί η απόδοσή του. Στο εσωτερικό της φαίνεται να βρίσκεται o SnapDragon 801 στην έκδοση MSM8974AC ακριβώς όπως και στο Galaxy S5 με τους τέσσερις Krait 400  πυρήνες χρονισμένους στα 2.4 GHz, ελάχιστα χαμηλότερα δηλαδή από το “κανονικό” Galaxy S5. Η απόδοση του Galaxy S5 Active φαίνεται να είναι ουσιαστικά ίδια με αυτή του κανονικού, κάτι που δείχνει πως η συσκευή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του σχεδιασμού της αφού “τρέχει” αρκετά σταθερή έκδοση του λειτουργικού ώστε να δίνει τέτοια αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα παρουσιαστεί το Galaxy S5 Active.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights